Τζεν Άνιστον: "Εγώ δεν είμαι αντροχωρίστρα"

03.08.2010
Kαλύτερα να της βγει το μάτι παρά το όνομα! Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε η 41χρονη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και έβαλε στον πάγο τον δεσμό της με τον φρεσκοχωρισμένο ηθοποιό Κρις Γκάρτεν (Chris Gartin).

Kαλύτερα να της βγει το μάτι παρά το όνομα! Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε η 41χρονη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και έβαλε στον πάγο τον δεσμό της με τον φρεσκοχωρισμένο ηθοποιό Κρις Γκάρτεν (Chris Gartin).

Όπως αποκάλυψαν άτομα του περιβάλλοντος της Άνιστον, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη σύγκρισή που έκαναν κάποια Μέσα σε εκείνη και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Ας μην ξεχνάμε πως από τη στιγμή που η Τζολί έκλεψε τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας "Μr & Mrs Smith", η Άνιστον έγινε το αγαπημένο και κατατρεγμένο κορίτσι όλης της Αμερικής. Σχεδόν όλες οι απατημένες σύζυγοι έκαναν γιγαντοαφίσα την Τζένιφερ και προχώρησαν με το πρώην "Φιλαράκι" ως πρότυπο προς μίμηση.

Όμως ο πρόσφατος δεσμός που σύναψε η Άνιστον με τον πρωταγωνιστή του "True Blood", τον 42χρονο Κρις Γκάρτεν αύξησαν τα σχόλια που αναφέρονταν στην Άνιστον ως την "Νέα Τζολί" που αρέσκεται στο να χαλάει ξένα σπίτια. Ειδικά μετά την φωτογραφία του ζευγαριού να βγαίνει από το ξενοδοχείο του Χόλιγουντ "Sunset Tower Hotel" πριν μερικές εβδομάδες, η Άνιστον πήρε την γενναία απόφαση να χαλαρώσει λίγο τη σχέση με τον Κρις.

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό "Νow" πως η Τζεν μίλησε ανοιχτά για το θέμα αυτό και αποκάλυψε:

"Ο Κρις είναι χωρισμένος αλλά μόλις εδώ και ένα μήνα και η Τζένιφερ ήταν πολύ καλή φίλη με τη γυναίκα του αρκετά χρόνια τώρα.

Η ίδια είπε δημοσίως ότι δεν της αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα σχόλια που γίνονται για εκείνη. Ούτε θέλει να κλέψει τον άντρα κάποιας άλλης και δεν ξεχνά να θυμίζει τι πέρασε η ίδια με την Τζολί που έκλεψε τον άντρα της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Το τελευταίο που θα ήθελε η Τζεν αυτή τη στιγμή είναι να χάσει την συμπάθεια του κόσμου και να την πουν αντροχωρίστρα. Η Τζεν δεν πίστευε πως θα την εντοπίσουν με τον Κρις ούτε μία στο εκατομμύριο. Ήθελε όλα να είναι μυστικά μεταξύ τους και είναι σίγουρο πως δεν έκανε τίποτα με τον Κρις μέχρι να χωρίσει και να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του".

Βέβαια η ίδια πηγή συμπληρώνει πως πλέον η 41χρονη Άνιστον έχει αλλάξει εντελώς γνώμη και δεν περιμένει το διαζύγιο του Γκάρτεν αφού έχει αποφασίσει να μην διαβρώσει ούτε στο ελάχιστον την εικόνα που με τόσο κόπο δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε, το διάστημα αυτό την ταλαιπωρεί και η υπόθεση του Τζέισον Πέιτον που την παρενοχλεί συστηματικά και έχει φοβηθεί ακόμα και για την ίδια τη ζωή της!

Φυσικά, αυτός που δεν πήρε και τόσο καλά την εξέλιξη αυτή, είναι ο ίδιος ο εμπλεκόμενος, ο πρωταγωνιστής του "True Blood":

Κρις είναι απογοητευμένος", δήλωσε άτομο του περιβάλλοντός του και συμπλήρωσε:

"Πιστεύει πως είναι άδικο αυτό που έγινε και πως θα έπρεπε να συνεχίσουν να βγαίνουν μαζί όσο συχνά επιθυμούν". Να δούμε αν η Άνιστον θα το ξανασκεφτεί....

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια