Τον Οκτώβριο ο γάμος του Τζουντ με τη Σιένα

03.08.2010
Ράψτε βραδινή τουαλέτα, γυαλίστε τα πέδιλα, κλείστε κομμωτήριο! Ο 37χρονος Τζουντ Λο (Jude Law) και η 28χρονης εκλεκτή της καρδιάς του Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) όρισαν ημερομηνία γάμου.. επιτέλους.
Ράψτε βραδινή τουαλέτα, γυαλίστε τα πέδιλα, κλείστε κομμωτήριο! Ο 37χρονος Τζουντ Λο (Jude Law) και η 28χρονηςεκλεκτή της καρδιάς του Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) όρισαν ημερομηνία γάμου.. επιτέλους.

Το love story που ξεκίνησε ελπιδοφόρα αλλά έληξε άδοξα το 2005 με την απιστία του Λο, φαίνεται πως θα τελεσφορήσει τελικά και θα έχουμε γάμο μέσα στον Οκτώβριο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού "Νοw", ο Λο και η Μίλερ που άρχισαν να βγαίνουν και πάλι τον περασμένο Δεκέμβριο έκλεισαν ημερομηνία γάμου μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.

"Έκλεισαν ημερομηνία και ετοιμάζουν τα προσκλητήρια", αποκάλυψε άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού και συμπλήρωσε:

"Η Σιένα ψάχνει για τον ιδανικό χώρο για την τελετή στο βόρειο Λονδίνο. Ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο Λο επιθυμούν να παντρευτούν σε εκκλησία γι' αυτό και ψάχνουν ένα πιο ουδέτερο μέρος.

Μετά το γάμο, θα προσκαλέσουν τους καλεσμένους τους να δειπνίσουν μαζί στο αγαπημένο τους ιταλικό εστιατόριο στο Primrose Hill. Η Σιένα έχει ήδη ζητήσει από το Μάθιου Γουίλιαμσον να σχεδιάσει το φόρεμά της αφού και ο Τζουντ της είπε πως δεν χρειάζεται να το καθυστερεί. Εκείνος και η Σιένα έχουν περάσει πολλά, έχουν ωριμάσει με τα χρόνια και είναι πλέον έτοιμοι να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή".

Κι ενώ το ζευγάρι προετοιμάζει το γάμο του, η πρώην του 37χρονου ηθοποιού, η 45χρονη Σάντι Φροστ (Sadie Frost) δεν λέει να βάλει τέλος στην κόντρα με τη Σιένα Μίλερ και απαίτησε τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Τζουντ Λο να μην παίξουν κανένα ρόλο στο γάμο.

Φιλικό πρόσωπο της Φροστ ανέφερε πως η Σάντι προσπάθησε να τα βρει με τη Σιένα αλλά τα παράτησε γιατί πιστεύει πως και η Μίλερ δεν θέλει να τελειώσει τον πόλεμο μεταξύ τους. Εννοείται μάλιστα πως εκείνη και πολλοί διάσημοι φίλοι της δεν έχουν κανένα σκοπό να βρεθούν στην τελετή ένωσης του Λο με τη Μίλερ.

"Η Κέιτ Μος είναι μία από εκείνες που δεν χωνεύουν καθόλου την Σιένα από τότε μάλιστα που παράτησε τον φίλο της Ράιαν Ιφανς", συμπληρώνει το έμπιστο πρόσωπο από την πλευρά της Φροστ.

Και το χειρότερο είναι πως το παρόν στο γάμο δεν προτίθεται να δώσει ούτε η αδερφή της Σιένα, η 31χρονη Σαβάνα (Savannah). Όπως αναφέρει αξιόπιστη πηγή, η αδερφή της Μίλερ ακόμα δεν έχει συγχωρέσει τον Λο που κεράτωσε την Μίλερ με την νταντά πριν τόσα χρόνια. Ούτε είδε με καλό μάτι το φλερτ που είχε ο Λο με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ (Samantha Burke) που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει στον κόσμο ακόμα ένα παιδί του Τζουντ Λο.

Όπως τονίζει η εν λόγω πηγή, η Σαβάνα θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Σιένα αλλά της είπε πως δεν έχει πειστεί ότι ο γάμος με το συγκεκριμένο άντρα είναι σωστός!

Στο σημείο αυτό, προβλέπεται στον πολυαναμενόμενο γάμο του ζευγαριού να παραστούν τρεις και ο κούκος!


Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια