Ετοιμάζει νέο παλάτι για την Κάτια

27.08.2009
Όλα για τις γυναίκες της ζωής του τα δίνει ο Σάκης, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα. Βγάζει λοιπόν στο σφυρί την υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή του Νέου Βουτζά για να χτίσει ένα παλάτι στα νότια προάστια, όπου θα στεγάσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Όλα για τις γυναίκες της ζωής του τα δίνει ο Σάκης, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα. Βγάζει λοιπόν στο σφυρί την υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή του Νέου Βουτζά για να χτίσει ένα παλάτι στα νότια προάστια, όπου θα στεγάσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Μπορεί να μένουν μόλις λίγα χρόνια στο υπερπολυτελείας σπίτι τους στον Νέο Βουτζά, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον αγαπημένο καλλιτέχνη να κάνει μια πολύ ακριβή επένδυση. Κάποιος άλλος στη θέση του θα ήταν πολύ ικανοποιημένος από το σπίτι που ήδη έχει στην κατοχή του, εκείνος όμως θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του. Θέλει να πάρει την Κάτια και την κόρη τους μακριά από όλους και όλα! Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη, με τους paparazzi να είναι στημένοι σχεδόν κάθε βράδυ έξω από τη βίλα τους. Έτσι, πήρε την απόφαση και αναζητά τον ιδανικό χώρο στο Λαγονήσι, όπου θέλει να χτίσει το δικό τους παράδεισο.

Η πληροφορία αυτή μας ήρθε από το άμεσο περιβάλλον του καλλιτέχνη, που, όπως μας αποκάλυψαν, είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα πουλήσει το σπίτι στον Νέο Βουτζά, αφού οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει, και να αγοράσει το νέο. Το ποσό που ζητάει για τη βίλα ανέρχεται στα 1.500.000 ευρώ.

Από τον πευκόφυτο Νέο Βουτζά, λοιπόν, ο Σάκης σχεδιάζει να απολαμβάνει τη θάλασσα στο Λαγονήσι και με την απόφασή του αυτή είναι σύμφωνη και η Κάτια. Μάλιστα, δείχνει πολύ ενθουσιασμένη με την αλλαγή που πρόκειται να συμβεί στη ζωή τους μέσα στους επόμενους μήνες. Η ευτυχία που βιώνουν και οι δύο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού πιστεύουν ότι θα ολοκληρωθεί με ένα καινούργιο σπίτι, έτσι όπως το θέλουν εκείνοι!

Ο Σάκης έχει σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε η νέα κατοικία τους να είναι απόρθητο φρούριο για τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες, που θα θελήσουν να διαταράξουν την οικογενειακή τους γαλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί είναι οι επώνυμοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη βίλα του Σάκη, μεταξύ άλλων και ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του, ο Ηλίας Ψινάκης, του οποίου το σπίτι βρίσκεται ακριβώς δίπλα.