JLo: Kόπηκε από το "Idol" λόγω ψώνιου

13.08.2010
Έχει την φήμη της ντίβας με τις πολλές απαιτήσεις! Φαίνεται λοιπόν πως η φήμη αυτή θα στερήσει από την λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) την θέση του κριτή στο επιτυχημένο σόου "American Idol"!
Έχει την φήμη της ντίβας με τις πολλές απαιτήσεις! Φαίνεται λοιπόν πως η φήμη αυτή θα στερήσει από την λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) την θέση του κριτή στο επιτυχημένο σόου "American Idol"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "People", η 41χρονη Jlo ήταν πολύ κοντά στο ν' αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του διάσημου σόου ταλέντων αλλά οι υπερβολικές της απαιτήσεις θα της στερήσουν τελικά την τηλεοπτική της εμφάνιση στο σόου!

Η Λόπεζ που θα έπαιρνε τη θέση του Σάιμον Κόουελ (Simon Cowell), λέγεται πως ζήτησε 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για τη συμμετοχή της στο σόου, ποσό που το δίκτυο "Fox" που μεταδίδει το σόου έκρινε ως εξωφρενικό.

Και δεν σταματούν εκεί τα όσα ζητά η Λόπεζ! Η ζουμερή τραγουδίστρια και ηθοποιός, ζήτησε να έχει στις υπηρεσίες της ένα προσωπικό κομμωτή για κάθε της εμφάνιση στο σόου, την δική της στιλιστική ομάδα και φυσικά το δικό της καμαρίνι για ν' αλλάζει φορέματα, όπως δημοσιεύει εκ των έσω η εφημερίδα "The Hollywood Reporter".

Πηγή ανάφερε στο "People ", πως οι υπεύθυνοι του "Fox" ανέχτηκαν πολλά από τη Λόπεζ και πλέον στρέφονται προς άλλες, λιγότερο απαιτητικές ντίβες της μουσικής βιομηχανίας.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Σάνια Τουέιν (Shania Twain) γνωστής τραγουδίστριας της κάντρι μουσικής με μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ ενώ την πρόθεσή της να συμμετέχει στο "Αmerican Idol" ως κριτής φανέρωσε και η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey).

Μιλώντας στο "Hollywood Reporter", ο σύζυγος της Μαράια, Νικ Κάνον (Nick Cannon) ανέφερε πως η Κάρεϊ θέλει πολύ να γίνει η επόμενη κριτής στο σόου.

Πρόταση έχει δεχτεί βέβαια και ο γερόλυκος των "Aerosmith", Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) που έδειξε θετικός στο να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Έτσι κι αλλιώς, οι θέσεις που πρέπει να καλυφθούν είναι δύο: τόσο του Κόουελ όσο και την Έλεν Ντε Τζένερες που επίσης δεν θα συμμετέχει στην δέκατη σεζόν του "Idol".

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια