Χάλι Μπέρι: "Ιδού γατί χώρισα"!

13.08.2010
Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον σύζυγό της Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry) αποκαλύπτει στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού "Vogue" τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο!

Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον σύζυγό της Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry) αποκαλύπτει στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού "Vogue" τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο!

Η 43χρονη Μπέρι απαντά χωρίς υπεκφυγές πως τόσο εκείνη όσο και ο 34χρονος Ομπρί είδαν την πραγματικότητα κατάματα:

"Ο Γκάμπριελ και εγώ αντιμετωπίζαμε την ίδια κατάσταση για αρκετό καιρό. Είχαμε τελειώσει αλλά τα είχαμε καλά μεταξύ μας κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τα πράγματα έτσι, ώστε να γίνουν πιο εύκολα και για την κόρη μας".

Η Μπέρι υποστηρίζει πως ανάμεσα σ' εκείνη και τον νεότερο σύζυγό της δεν υπήρξαν ούτε καυγάδες, ούτε έριδες. Αυτές τις μέρες όπως παραδέχεται και η ίδια απλά ζουν χωριστά και μεγαλώνουν μαζί την δύο ετών κορούλα τους Νάλα (Nahla):

"Συνειδητοποιείς κάποια στιγμή πως δεν ήταν γραφτό να περάσεις όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο...

Πάντως, η Χάλι δείχνει πως δεν μετάνιωσε καθόλου για την επιλογή του Ομπρί ως πατέρα του παιδιού της:

"Ο Γκαμπριέλ είναι απίθανος πατέρας και πολύ σωστός για τον ρόλο αυτό. Πάνω απ' όλα ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, αγαπάμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την Νάλα. Και οι δύο είμαστε 100% εδώ για να γίνουμε οι καλύτεροι γονείς για το παιδί μας. Κι εκείνη (η Νάλα) θα δει την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο καθώς θα μεγαλώνει.

Ήταν γραφτό να βρεθώ με τον Γκάμπριελ και να φέρουμε στη ζωή αυτό το εκπληκτικό πλάσμα. Πιστεύω πως για τον λόγο αυτό συναντηθήκαμε. Και για το λόγο αυτό θα είμαστε για πάντα μαζί εμείς οι τρεις, μια οικογένεια μέχρι να μην υπάρχουμε άλλο"!

Και είναι αλήθεια πως η Μπέρι κι η κόρη της περνούν πολύ χρόνο με την Ομπρί αφού πρόσφατα όλοι μαζί βρέθηκαν στην Ντίσνεϊ.

Πάντως, η 43χρονη ηθοποιός που γνωρίστηκε με τον Ομπρί το 2006 το 2006 σε μια φωτογράφιση του Βερσάτσε, δείχνει πλέον έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της και ψάχνει ήδη τον Κύριο Τέλειο:

"Δεν έχω κλείσει ακόμα με το θέμα του έρωτα και της αγάπης. Αρνούμαι να συμβιβαστώ και δηλώνω αθεράπευτα ρομαντική. Δεν θα σταματήσω να γυρεύω τον ιδανικό άντρα"!

Η Μπέρι συμπληρώνει επίσης πως λατρεύει που έγινε μητέρα στα 40 της:

"Είμαι πολύ τυχερή που περίμενα να γίνω μητέρα σε αυτή την ηλικία. Τώρα μπορώ να είμαι παρούσα στην ζωή της κόρης μου. Θυμάμαι την μητέρα μου όταν 20 χρονών που προσπαθούσε να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά και δεν νομίζω να ευχαριστήθηκε την μητρότητα όπως την απολαμβάνω εγώ σήμερα μεγαλώνοντας την κόρη μου.

Η φύση έχει φτιάξει λάθος τα πράγματα. Όταν είσαι νεότερος θα πρέπει να είναι δυσκολότερο να κάνεις παιδιά και η κατάσταση να βελτιώνεται μεγαλώνοντας. Όταν πλέον είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα, δεν μπορείς να το πετύχεις ενώ όταν είσαι 21 χρονών δεν είσαι έτοιμη αλλά σου επιβάλλεται να το κάνεις"!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια