Τον «έκαψε» η συναυλία στο «Nammos»

03.09.2009
Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» της Ψαρρούς ήταν αναμφισβήτητα το πλέον κοσμικό γεγονός στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» της Ψαρρούς ήταν αναμφισβήτητα το πλέον κοσμικό γεγονός στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι. Όλη η αφρόκρεμα της high life αλλά και εκατοντάδες fan του δημοφιλή τραγουδιστή έδωσαν το «παρών» και σιγοτραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο λογαριασμός βέβαια "και μιλάμε κυριολεκτικά, μιας και πρόκειται για την εφορία" ήρθε μερικές μέρες αργότερα. Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) διαπίστωσε σοβαρές παραβάσεις, καθώς η επιχείρηση είχε παρουσιάσει ότι κόπηκαν 200 εισιτήρια και πως όλοι οι υπόλοιποι θαμώνες της συναυλίας ήταν προσκεκλημένοι.

Έτσι, της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500.000 εκατομμυρίων ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ο τελικός διακανονισμός μεταξύ του κοσμικού bar restaurant και του υπουργείου Οικονομικών. Όπως ήταν φυσικό, η... μπάλα πήρε και το γνωστό τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΥΠΕΕ έχουν ζητήσει να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά δεδομένα του ερμηνευτή, που θα περιλαμβάνει έλεγχο, όχι μόνο όσον αφορά την αμοιβή του από τη συναυλία, αλλά και όλες τις αμοιβές του τον τελευταίο καιρό από εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, συναυλίες, διαφημίσεις και δισκογραφικά συμβόλαια, όπως επίσης την κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Βέβαια, άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου υποστηρίζουν επίμονα πως ο καλλιτέχνης δεν έχει να φοβηθεί ή να κρύψει τίποτα, καθώς είναι καθ’ όλα νομοταγής και δηλώνει κανονικά όλα τα έσοδά του από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.