Άφησε άφωνο ολόκληρο νησί η Λάτση!

02.09.2009
Το πολυτελές σκάφος έδεσε στο γραφικό λιμάνι του Γάιου στους Παξούς. Μια μαυρισμένη καλλίγραμμη σιλουέτα ξεπρόβαλε.

Το πολυτελές σκάφος έδεσε στο γραφικό λιμάνι του Γάιου στους Παξούς. Μια μαυρισμένη καλλίγραμμη σιλουέτα ξεπρόβαλε. Ήταν η κυρία των επιχειρήσεων Μαριάννα Λάτση. Όσοι έκαναν τη νυχτερινή βόλτα τους στο πλακόστρωτο του φωτισμένου παραλιακού δρόμου έστρεψαν το βλέμμα τους πάνω της, καθώς εκείνη αποβιβαζόταν από το «Alexander», έξω από το «Remeggo».

Η ηλιοκαμένη διεθνής κοσμοπολίτισσα επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που την περίμενε και άλλα πέντε την ακολούθησαν. Η κυρία Λάτση βρέθηκε με τα παιδιά και τους Ιταλούς και Αμερικανούς καλεσμένους της στο όμορφο νησί του Ιονίου σε μια στάση με την πολυτελέστατη θαλαμηγό της κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης κρουαζιέρας.

Τα ταξί το ένα πίσω από το άλλο κατευθύνθηκαν στο γραφικό λιμανάκι του Λογγού και συγκεκριμένα στην κοσμική ταβέρνα «Βασίλης», όπου όλο το προσωπικό ήταν στο πόδι ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια για την επικείμενη άφιξη της εκλεκτής παρέας. Η Μαριάννα Λάτση στο τέλος της διαδρομής, γενναιόδωρη όπως πάντα, δεν αντάμειψε απλώς τους οδηγούς ταξί, αλλά τους άφησε και πουρμπουάρ, που έφτασε τα 500 ευρώ! Όπως ήταν φυσικό, το «γερό» φιλοδώρημα συζητιόταν στην πιάτσα όλες τις επόμενες ημέρες από τους τυχερούς ταξιτζήδες, που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εκλεκτή επισκέπτριά τους, όπως και όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τη φινέτσα, την ευγένεια και την κοσμοπολίτικη χάρη της. Την επόμενη μέρα η θαλαμηγός απέπλευσε για μια σύντομη στάση στην Κέρκυρα, όπου η Μαριάννα Λάτση υποδέχτηκε τη μητέρα της Εριέττα, που κατέφθασε με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Όλοι μαζί απόλαυσαν άλλη μία μέρα στους Παξούς, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους στους Αντίπαξους και στη δυτική ακτή του νησιού.

Η Εριέττα στην Κέρκυρα
Άναυδοι έμειναν όλοι οι πελάτες γνωστής ταβέρνας του Βυρού στη Κέρκυρα, όταν διαπίστωσαν ποια ήταν η μεγάλη παρέα για την οποία προορίζονταν τα διπλανά τραπέζια. Η Μαριάννα Λάτση και οι καλεσμένοι της κάθισαν στο ένα τραπέζι, ενώ η νεολαία, με επικεφαλής την όμορφη Εριέττα Κούρκουλου και το αγόρι της, στο άλλο. Όπως διαπίστωσαν όλοι, η νεαρή Εριέττα φαίνεται να είναι φουλ ερωτευμένη, αφού δεν δίσταζε μπροστά σε όλους να είναι πολύ διαχυτική με το νεαρό συνοδό της και να του δείχνει την ιδιαίτερη αδυναμία που του έχει.