Η Πάρις Χίλτον, διανοούμενη με τη βούλα!

11.09.2009
Τα σοφά λόγια της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έχουν απαθανατιστεί μαζί με αυτά των μεγάλων διανοητών όλων των εποχών, στην τελευταία έκδοση του Βιβλίου Αποφθεγμάτων της Οξφόρδης (Oxford Book of Quotations) και η ίδια το βρίσκει "πολύ πρώτο".

Τα σοφά λόγια της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μνημονεύονται μαζί με αυτά των μεγάλων διανοητών όλων των εποχών, στην τελευταία έκδοση του Βιβλίου Αποφθεγμάτων της Οξφόρδης (Oxford Book of Quotations) και η ίδια το βρίσκει "πολύ πρώτο".

Το όνομα της κοσμικής Πάρις, που από απλή πλούσια κληρονόμος, έχει μετατραπεί σε τηλεοπτική σταρ και επιχειρηματίας-φαινόμενο, έχει καταχωρηθεί στους καταλόγους της τελευταίας έκδοσης του έγκριτου λεξικού -που έχει ιστορία 65 ετών και πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα- ανάμεσα σε ονόματα όπως του Κομφούκιου, του Όσκαρ Γουάιλντ (Oscar Wilde) και του Στίβεν Χόκινγκ (Stephen Hawking).

Η συνεισφορά της 28χρονης Πάρις σ' αυτή τη δεξαμενή πανανθρώπινης σοφίας συνοψίζεται στη φράση: "Να ντύνεσαι κομψά όπου κι αν πηγαίνεις, η ζωή είναι πολύ σύντομη για να γίνεσαι ένα με τον σωρό".

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός τα λόγια της συγκαταλέγονται σ' αυτή την διάσημη λίστα αποφθεγμάτων: "Είναι πολύ πρώτο που γίνεται αναφορά σε μένα στο λεξικό", έγραψε στη σελίδα της στο Twitter.

Μια άλλη καταχώριση της έβδομης έκδοσης του λεξικού του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναφέρεται στη Σάρα Πάλιν (Sarah Palin), την πρώην υποψήφια για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στην οποία ανήκει η αείμνηστη φράση: "Ποια η διαφορά ανάμεσα σε μια νέα μητέρα και ένα πίτμπουλ; Το κραγιόν".

Στο βιβλίο έχουν προστεθεί 20.000 νέες φράσεις, μία από τις οποίες αποδίδεται στον Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama), ο οποίος είπε παραφράζοντας τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: "Η καμπύλη της ιστορίας είναι μακριά, αλλά κλίνει προς τη δικαιοσύνη".