Να ζήσετε!

18.09.2009
Με το μόλις πέντε μηνών μωράκι τους στην αγκαλιά και μια λευκή ανθοδέσμη στα χέρια ο Μάνος Παπαγιάννης περίμενε έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι την αγαπημένη του Αγγελική Δαλιάνη.

Με το μόλις πέντε μηνών μωράκι τους στην αγκαλιά και μια λευκή ανθοδέσμη στα χέρια ο Μάνος Παπαγιάννης περίμενε έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι την αγαπημένη του Αγγελική Δαλιάνη. Μετά τον πολιτικό γάμο που έγινε τον Απρίλιο, όταν η ηθοποιός βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ακολούθησε και ο θρησκευτικός την περασμένη Κυριακή.

ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 7 το απόγευμα και ο γαμπρός Μάνος Παπαγιάννης έδειχνε ανήσυχος ενώ περίμενε τη νύφη κρατώντας στην αγκαλιά του το κοριτσάκι τους. Τελικά, η Αγγελική Δαλιάνη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της με 40 λεπτά καθυστέρηση.

Η «Μαρία η άσχημη» κάθε άλλο παρά άσχημη ήταν, αφού έλαμπε μέσα στο κατάλευκο στράπλες νυφικό της, που δημιούργησε γι’ αυτήν ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας. Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Πρόδρομος Τοσουνίδης και Θανάσης Μπριάνας. Αξίζει να σημειωθεί πως η βάφτιση της κόρης τους θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο γάμο παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι του ζευγαριού, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Τάσος Κωστής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και πολλοί άλλοι.