Η Ιζι του "Γκρέις Ανάτομι" έγινε μητέρα.

18.09.2009
Ένα μωράκι με ειδικές ανάγκες υιοθέτησε από την Κορέα η γιατρός Ιζι της πετυχημένης σειράς "Γκρέις Ανάτομι".

Η 30χρονη ηθοποιός Κάθριν Χάιγκλ (Katherine Heigl) και ο σύζυγος της, μουσικός, Τζος Κέλι (Josh Kelley) κατάφεραν να αποκτήσουν τη μόλις 10 μηνών κορούλα τους, μετά από προσπάθειες έξι μηνών.

Οι ευτυχισμένοι γονείς έσπευσαν να δημοσιεύουν και την πρώτη φωτογραφία της Νάλεϊ (Naleigh), που πήρε το όνομα της από την μητέρα της Κάθριν, Νάνσι (Nancy) και της αδερφής της, Μάργκαρετ Λέι (Margaret Leigh).

"Οι διαδικασίες της υιοθεσίας επισπευσθήκαν γιατί επρόκειτο για μωρό με ειδικές ανάγκες", είπε η ηθοποιός στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν Ντιτζενέρες (Ellen De Generes) την περασμένη Παρασκευή.

"Ήθελα να την πάρουμε στην αγκαλιά μας όσο πιο γρήγορα γινόταν. Γεννήθηκε μια μέρα πριν από μένα, τον Νοέμβριο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εγώ το είδα σαν σημάδι της μοίρας. Θα έχει πλάκα που θα γιορτάζουμε τα γενέθλια μας με μια μέρα διαφορά"!

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι η υιοθεσία ενός παιδιού ήταν επιθυμία χρόνων, αφού και η αδερφή της Μέγκ είναι υιοθετημένη από την Κορέα. "Την ιδέα να γεννήσω δικά μου παιδιά, δεν την βρίσκω καθόλου ενδιαφέρουσα. Δεν είναι απαραίτητο να τα περάσεις όλα αυτά"

Γι΄αυτό το λόγο, πριν αρραβωνιαστεί με τον Τζος ξεκαθάρισε τη στάση της στο θέμα των παιδιών: "Ο άνθρωπος που θα παντρευόμουν έπρεπε να ξέρει τι θα συμβεί. Ήθελα να σιγουρευτώ...".

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2007, ήταν προετοιμασμένο για την ανατροφή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες: "Υπερίσχυσε η επιθυμία τους να γίνουν γονείς, δεν τους προβλημάτισε ούτε για μια στιγμή η ιδιαιτερότητα του μωρού. Την είδαν σαν μια μεγάλη πρόκληση!", δήλωσε στενός τους φίλος σε αμερικάνικο περιοδικό.