Συνελήφθη ο ληστής της Λίντσεϊ Λόχαν

18.09.2009
Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε ο διαρρήκτης που είχε ρημάξει τα σπίτια των ηθοποιών Λίντσει Λόχαν( Lindsay Lohan) και Οντρίνα Πάτριτζ(Audrina Patridge) στο Χόλιγουντ.

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε ο διαρρήκτης που είχε ρημάξει τα σπίτια των ηθοποιών Λίντσεϊ Λόχαν ( Lindsay Lohan) και Οντρίνα Πάτριτζ (Audrina Patridge) στο Χόλιγουντ.

Το πρόσωπο του άντρα που είχαν "πιάσει" οι κάμερες ασφαλείας και στις δύο περιπτώσεις κλοπής αναγνωρίστηκε: "Πρόκειται για τον 18χρονο Νίκολας Προύγκο (Nicholas Prugo)", ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας Ροσάριο Χερέρα (Rossario Herrera).

Ο ύποπτος συνελήφθη την Πέμπτη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και του ορίστηκε εγγύηση 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Η μητέρα της Λόχαν, Ντίνα (Dina) αντέδρασε με ενθουσιασμό στο άκουσμα της είδησης: " Ναι τον βρήκαμε! Ευτυχώς μας βοήθησε ο Θεός", δήλωσε στο περιοδικό "People".

Η διάρρηξη στο σπίτι της Λόχαν είχε γίνει τον Αύγουστο , από ένα νεαρό και δύο γυναίκες που μπήκαν από την πόρτα του κήπου, κλέβοντας τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα.

Η 23χρονη ηθοποιός που έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι ανέβασε αργότερα στην προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφίες από την κλοπή στο σπίτι της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ίδιος άντρας και μία γυναίκα -όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας και σ' αυτή την περίπτωση- διέρρηξε το σπίτι της 24χρονης ηθοποιού Πατρίτζ, αφαιρώντας αντικείμενα επίσης μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

Προς το παρόν η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει μόνο τη σύλληψη του Προύγκο, ενώ δεν έδωσε καμιά πληροφορία για την εύρεση των κλοπιμαίων. "Η έρευνα πάντως συνεχίζεται". Διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Κάρεν Ράινερ (Karen Rayner).