Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο νοσοκομείο από αλκοόλ!

21.09.2009
Τύφλα στο μεθύσι έγινε για άλλη μια φορά ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ(David Hasselhof), και αναίσθητος διακομίστηκε την Κυριακή στο νοσοκομείο.

Τύφλα στο μεθύσι έγινε για άλλη μια φορά ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ (David Hasselhof) και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος, την Κυριακή.

Από το κοσμικό σάιτ "ΤΜΖ", που μετέδωσε πρώτο την είδηση, μαθαίνουμε ότι η 17χρονη κόρη του Χέιλι (Hayley) -που ήταν μόνη μαζί του στο σπίτι- τηλεφώνησε στη μητέρα της Πάμελα (Pamela) για να ζητήσει βοήθεια.

Ήταν αναστατωμένη, αφού ο δημοφιλής ναυαγοσώστης του "Μπέιγουτς", είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν φαινόταν να έχει επαφή με τον περιβάλλον. Ένας φίλος της Πάμελα κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και μετά από λίγο ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Η εξάρτηση του Χάσελχοφ από το αλκόολ, είναι γνωστή από καιρό ενώ του έχει γίνει πλέον ρουτίνα να μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Στο παρελθόν, η κόρη του -σε μια προσπάθεια να τον συνετίσει- κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον δείχνει μεθυσμένο να τρώει ένα χάμπουργκερ από το πάτωμα. Το σοκαριστικό θέαμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν τον Μάιο του 2007, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Είναι φανερό ότι πρόβλημα του Χάσελχοφ με τον αλκοολισμό -που στην Ελλάδα τον παρακολουθούμε και ως κριτή του "Αμερική έχεις Ταλέντο"- επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της κόρη του. Δεν είναι τυχαίο που σε ηλικία 14χρονών αυτοτραυματίστηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Είναι μια θλιβερή ιστορία που όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί και στο μέλλον!