Ζέτα Μακρυπούλια: Τι έκανε στη Νέα Υόρκη;

07.09.2010
Ζέτα Μακρυπούλια: Τι έκανε στη Νέα Υόρκη; Όπου κι αν εμφανίζεται η Ζέτα Μακρυπούλια "ακόμα και στην πολύβουη Νέα Υόρκη" δεν περνάει απαρατήρητη. «Έκοψε ανάσες» και στην Αμερική, όπου φωτογραφήθηκε για τη χειμερινή κολεξιόν της Raxevsky, ενώ έκανε κι ένα όνειρό της πραγματικότητα: χειροκρότησε τον Ντένζελ Ουάσινγκτον στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Μόλις δέκα μέρες πέρασε στην Αμερική η Ζέτα Μακρυπούλια ως μούσα της Raxevsky, αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους Αμερικανούς, ενώ σίγουρα και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για το ρόλο του στο θέατρο, θα έχει να το λέει, ότι γνώρισε μια Ελληνίδα θεά... Γιατί δεν μπορεί να μείνεις αδιάφορος σε μια ματιά της Ζέτας, που ξέρει να «μεταμορφώνεται» με μεγάλη φυσικότητα. Αυτό έκανε και στη φωτογράφηση, όπου δεν δίστασε ακόμα και να σταθεί στην άκρη ενός ουρανοξύστη με φόντο τα μεγαλειώδη κτίρια της Νέας Υόρκης. Συνάντησε τους θρυλικούς πυροσβέστες των Δίδυμων Πύργων, ως «γήινη θεά» μπήκε σε λιμουζίνα, περπάτησε στο Μπρόντγουεϊ, στη θρυλική 5η Λεωφόρο ως άλλη Κάρι Μπράντσο, στην Τimes Square, στο Central Park, στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, στην περιοχή του Σόχο αλά «Pretty Woman», αλλά και σε πολλά άλλα μέρη. Από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ έκανε φωτογραφήσεις και άλλαξε 500 διαφορετικά μοντελάκια. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Το Χόλιγουντ ας περιμένει
Τι κι αν δεν πρόλαβε να ψωνίσει από τις διάσημες αγορές της Αμερικής; Η φωτογράφηση αυτή ήταν για εκείνη μια απίστευτη εμπειρία, όπως είπε σε φίλους και συναδέλφους της. Σε όσους, πάντως, τη ρωτάνε αν θα έμενε μόνιμα εκεί, εκείνη απαντάει χωρίς δισταγμό: «Όχι». Άλλωστε, έχει τόσα να κάνει εδώ. Μόνο το χειμώνα έχει να πρωταγωνιστήσει στον «Τυφλοσούρτη» στο «Μικρό Παλλάς», αλλά και στο ριμέικ της ταινίας «Ζητείται ψεύτης» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, σ’ ένα μιούζικαλ που θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, να παρουσιάσει το «Dancing With the Stars 2», ενώ τη θέλουν και σε σίριαλ!

Ε, δεν τα παρατάς όλα, ακόμα και όταν έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας, για να ξεκινήσεις από το μηδέν. Κι αυτό το ξέρει η Ζέτα, που στην Αμερική θα ήθελε να ξαναπάει μόνο για διακοπές με την παρέα της. Ποτέ μη λες ποτέ όμως, Ζέτα, γιατί το Χόλιγουντ είναι γλυκό!