Μήτσοι αναζητούν... Κοκκινοσκουφίτσα!

09.10.2009
Τι άλλο θα σκεφτεί ο δαιμόνιος Λάκης Λαζόπουλος; Είδε πως με τους πολιτικούς χόρτασε ο λαός και τελικά αποφάσισε να υλοποιήσει μια πιο πρωτότυπη ιδέα.

Τι άλλο θα σκεφτεί ο δαιμόνιος Λάκης Λαζόπουλος; Είδε πως με τους πολιτικούς χόρτασε ο λαός και τελικά αποφάσισε να υλοποιήσει μια πιο πρωτότυπη ιδέα. Έτσι, οι καινούργιοι «Μήτσοι» του, που αναμένονται μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα συναντήσουν τους ήρωες των πιο αγαπημένων μας παραμυθιών. Μόνο που αυτά τα παραμύθια θα είναι «πειραγμένα» και θα παίζουν με τους «Μήτσους» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλατό του Λάκη θα... παρελάσουν η Κοκκινοσκουφίτσα με τον Κακό Λύκο, τα Εφτά Γουρουνάκια, η Σταχτοπούτα, ο Παπουτσωμένος Γάτος και άλλοι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Μόνο που οι ιστορίες τους θα έχουν σχέση με τα πολιτικά μας πράγματα και πρόσωπα. Ο Λάκης κρατάει τους ήρωες ως επτασφράγιστο μυστικό, όπως και τα μοντάζ, γιατί δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, αλλά η ατάκα «Λύκε λύκε, είσαι εδώ;» φαίνεται ότι θα είναι η φράση-κλειδί!