Η ερωμένη του Λέτερμαν έφαγε πόρτα!

08.10.2009
Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "TMZ", η Στέφανι Μπίρκιτ(Stephanie Birkitt), η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο του σεξουαλικού σκανδάλου του Λέτερμαν(letterman), αποκλείστηκε από το στούντιο της εκπομπής του.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "TMZ", η Στέφανι Μπίρκιτ (Stephanie Birkitt), η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο του σεξουαλικού σκανδάλου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman), αποκλείστηκε από το στούντιο της εκπομπής του.

H Μπίρκιτ ήταν μια από τις ερωμένες και "δεξί χέρι" του παρουσιαστή -πολλές φορές είχε εμφανιστεί στο "Late Show"- ενώ τελευταία είχε αναλάβει και πληρεξούσιος του.

Όμως, στο παρασκήνιο, ο παραγωγός του CBS, Ρόμπερτ Χάλντερμαν (Robert Halderman), επίσης πρώην εραστής της Μπίρκιτ, ανακάλυψε την "κρυφή τους σχέση" και εκβίασε τον Λέτερμαν ζητώντας δύο εκατομμύρια δολάρια για να μην την δημοσιοποιήσει.

"Η ασφάλεια του CBS απομάκρυνε την Μπίρκιτ από τα στούντιο", αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Αλλά το κανάλι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Στέφανι είναι σε άδεια μετ' αποδοχών -δεν την έδιωξε κανείς από το θέατρο "Ed Sullivan" όπου γίνονται τα γυρίσματα".

Ωστόσο το "ΤΜΖ", που μίλησε με υπάλληλο της ασφαλείας της εκπομπής, επιμένει ότι τους έχει δοθεί ρητή εντολή για την Μπίρκιτ να "αποκλειστεί" από τα στούντιο, τουλάχιστον προς το παρόν.