Η Πάρις κόβει τα ξενύχτια!

09.10.2009
Τέρμα τα ξενύχτια για την Πάρις Χίλτον(Paris Hilton).H 28χρονη κοσμικός, κληρονόμος, τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανακοίνωσε ότι κόβει το κλάμπινγκ στο Λος Άντζελες γιατί δεν αντέχει πια!

Τέρμα τα ξενύχτια για την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). H 28χρονη κοσμική κληρονόμος, τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανακοίνωσε ότι κόβει το κλάμπινγκ στο Λος Άντζελες γιατί δεν αντέχει πια!

Όπως δήλωσε η Πάρις χαρακτηριστικά: "Δουλεύω πολύ. Κάθε μέρα, πρέπει να ξυπνάω στις 6 το πρωί. Έτσι δεν μπορώ να ξενυχτάω όπως παλιά".

Όμως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που θα κόψει τα ξενύχτια, αφού όπως εξομολογήθηκε, την ενοχλεί και ο κόσμος που συχνάζει σ' αυτά:

"Τις προάλλες, πήγα να διασκεδάσω και η κατάσταση ήταν "χαώδης". Οι θαμώνες προσπαθούσαν να με πλησιάσουν με άκομψο τρόπο και έτσι μου χάλασαν την διάθεση με τις 'εξυπνάδες' τους".

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν ο γάμος και τα παιδιά είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για εκείνη και τον σύντροφο της Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhardt), εκείνη απάντησε αόριστα: "Κάποια μέρα ίσως το κάνω κι αυτό".

Προς το παρόν, η πλούσια κληρονόμος θα κόψει τα πολλά ξενύχτια τουλάχιστον στα μαγαζιά του Λος Άντζελες. Όπως τόνισε και η ίδια: "Πλέον θα βγαίνω μόνο στο Λας Βέγκας. Εκεί πάντα διασκεδάζω".