Θύμα επίθεσης η Κίρα Ναϊτλι;

09.10.2009
Θύμα επίθεσης από άγνωστο, έπεσε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κίρα Νάιτλι (Κeira Knightley), όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα μηνύματα που έστειλε στους φίλους της στο Twitter.

Θύμα επίθεσης από άγνωστο, έπεσε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κίρα Ναϊτλι(Κeira Knightley), όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα μηνύματα που έστειλε στους φίλους της στο Twitter.

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε η Αγγλίδα σταρ, έγραφε τα εξής: "Ένας άγνωστος μου επιτέθηκε στο δρόμο. Είμαι πολύ ταραγμένη".

Σε ένα επόμενο μήνυμά της στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο Twitter, ανέφερε τα εξής: "Προσπάθησε να με αγκαλιάσει με απότομο και βίαιο τρόπο. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της ασφάλειάς μου έδρασαν γρήγορα. Θα τηλεφωνήσω στη μαμά μου τώρα".

Τα μηνύματα εστάλησαν γύρω στις 5 και μισή τα ξημερώματα και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ακριβώς η 24χρονη ηθοποιός. Υποτίθεται ότι τον Δεκέμβριο θα συμμετάσχει σε μια θεατρική παράσταση στο Λονδίνο.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν τα μηνύματα προέρχονταν από την ίδια την ηθοποιό ή από κάποιο θαυμαστή της στο Twitter, που θέλησε να μπει στο λογαριασμό της και να μιμηθεί την διάσημη σταρ.

Πρόσφατα, η Ναϊτλι είχε πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια κατά της βίας των γυναικών, με ένα βίντεο που είχε συζητηθεί έντονα για τις βίαιες σκηνές του.