Η Αντζελίνα τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της

09.10.2009
Την ψυχραμένη σχέση με τον πατέρα της Γιον Βόιτ (Jon Voight), αποφάσισε ν' αποκαταστήσει η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Την ψυχραμένη σχέση με τον πατέρα της Γιον Βόιτ (Jon Voight), αποφάσισε να αποκαταστήσει η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

H 34χρονη ηθοποιός είχε να μιλήσει στον πατέρα της από το 2002, όταν εκείνος υποστήριξε ότι η κόρη του έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, στο "Access Hollywood".

Η Τζολί είχε πικραθεί πολύ από εκείνη τη δήλωση και έκοψε κάθε επαφή με τον Γιον Βόιτ, δηλώνοντας:

"Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε. Δεν τρέφω μίσος γι΄αυτόν, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αίμα μου. Επειδή ο γιος μου είναι υιοθετημένος και οι "οικογενειακές σχέσεις" κερδίζονται, ποτέ δεν τις θεωρώ δεδομένες".

Όμως όπως φαίνεται, η Αντζελίνα δείχνει πρόθυμη να γυρίσει σελίδα, δηλώνοντας για τον πατέρα της:

"Τώρα έχουμε συχνή επικοινωνία ακόμη και με γράμματα. Τον συμβουλεύομαι, ειδικά στα θέματα που έχουν να κάνουν με το φιλανθρωπικό μου έργο σαν πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών.

Οι γονείς μου, πάντα εστίαζαν το ενδιαφέρον τους στο κοινωνικό σύνολο με φιλανθρωπίες. Και αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω στον πατέρα μου παρά τις διαφορές μας".

Η αποξένωση της Αντζελίνα από το βετεράνο ηθοποιό Γιόν Βόιτ ξεκίνησε όταν χώρισε με την μητέρα της Μαρσελίν Μπερντράντ (Marceline Bertrand), το 1976.

Μετά το διαζύγιο στην οικογένεια Βόιτ, την ανατροφή της Αντζελίνας και του αδερφού της ανέλαβε η Μαρσελίν, η οποία εγκατέλειψε την καριέρα της σαν ηθοποιός στην Γαλλία και μετακόμισε μαζί τους στην Νέα Υόρκη.

Όταν η Αντζελίνα ήταν μικρή, συχνά παρακολουθούσε ταινίες της μητέρας της και αργότερα παραδέχτηκε ότι η μητέρα της ήταν το πρότυπο χάρη στο οποίο έγινε ηθοποιός και όχι ο πατέρας της. Στην πορεία της καριέρα της η Αντζελίνα προσπάθησε να τα ξαναβρεί αρκετές φορές με τον πατέρα της, αλλά ως ισχυροί χαρακτήρες και οι δύο, κατέληγαν στη σύγκρουση.

Το 2001 πατέρας και κόρη έσμιξαν κινηματογραφικά στην ταινία "Λάρα Κρόφτ: Τομπ Ράιντερ". Όμως, τον Ιούλιο του 2002, η Αντζελίνα έκανε αίτηση να αλλάξει και επίσημα το επώνυμο της και να διαγράψει το Βόιτ από την ζωή της μια και καλή.