Πλαστική στήθους έκανε η Έιμι Γουάινχαουζ

12.10.2009
Στο νυστέρι του πλαστικού χειρούργου φαίνεται πως έπεσε η 26χρονη τραγουδίστρια (Amy Winehouse) Έιμι Γουάινχαουζ που οι φήμες λένε ότι έκανε πλαστική στήθους η οποία κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ, 35.000 λίρες.

Στο νυστέρι του πλαστικού χειρούργου φαίνεται πως κατέφυγε η 26χρονη τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) σύμφωνα με τις φήμες που λένε ότι έκανε πλαστική στήθους η οποία κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ, 15.000 λίρες.

Η Έιμι φαίνεται πως είπε 'ναι' στην ανόρθωση στήθους με αφορμή την εμφάνισή της στο σόου "Strictly Come Dancicng" το περασμένο Σαββάτο.

Όπως αναφέρουν διάφορες μαρτυρίες, η Γουάινχαουζ επισκέφτηκε μια από τις κορυφαίες κλινικές αισθητικών επεμβάσεων στην οδό Χάρλει του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα.

Όταν το 2003 εμφανίστηκε στο μουσικό στερέωμα, η Έιμι Γουάινχάουζ είχε μαγέψει τους πάντες με τις καμπύλες της. Δυστυχώς, μετά από τα χρόνια καταχρήσεων και ναρκωτικών που ακολούθησαν, η σιλουέτα και το σχήμα του κορμιού της διαβρώθηκε.

Η 26χρονη τραγουδίστρια μάλλον ενέδωσε στην πλαστική στήθους, εξαιτίας της επανεμφάνισης που σχεδιάζει να κάνει στα μουσικά δρώμενα.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι η αναβάθμιση στήθους κόστισε στη Γουάινχαουζ 15.000 λίρες, ένα καθ' όλα ευκαταφρόνητο ποσό. Άλλωστε, και στο παρελθόν, η εκκεντρική τραγουδίστρια είχε δαπανήσει 6.000 λίρες σε θεραπείες σώματος.

Πάντως,φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδύκτιο, απεικονίζουν την Έιμι να βγαίνει από την κλινική το πρωινό του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στο μουσικό σόου.

Βγαίνοντας από την κλινική, η Γουάινχαουζ φορούσε λευκό φανελάκι και δεδομένου ότι οι γάζες από την πλαστική στήθους αφαιρούνται μετά από δύο εβδομάδες, όλοι συμπέραναν ότι δεν θα μπορούσε να έχει κάνει την αισθητική επέμβαση στο στήθος.

Πάντως, το νέο ξεκίνημα στην καριέρα και τη ζωή της έγινε με την συμμετοχή της στο μουσικοχορευτικό σόου "Strictly Come Dancicng" το περασμένο Σάββατο.

Εκεί, η Έιμι έκανε φωνητικά στην ταλαντούχα 13χρονη βαφτιστήρα της, Ντιόν Μπρόμφιλντ (Dionne Bromfield), που ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο στην δισκογραφική εταιρία της Γουάινχάουζ.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της διάσημης νονάς και της ταλαντούχας βαφτιστήρας μάγεψε το κοινό, που τις παρακολούθησε. Πατήστε το play στο βίντεο που ακολουθεί για να τις απολαύσετε κι εσείς.