Νεκρός ο τραγουδιστής των Boyzone

12.10.2009
Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Boyzone, Στίβεν Γκέιτλι, (Stephen Gately) κατά τη διάρκεια διακοπών του στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Boyzone, Στίβεν Γκέιτλι, (Stephen Gately) κατά τη διάρκεια διακοπών του στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Το μέλος της διάσημης Ιρλανδικής μπάντας που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90', πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το βράδυ του Σαββάτου. Η είδηση του χαμού του ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος την Κυριακή το πρωί και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

''Ο Στίβεν βρήκε τραγικό χαμό στη Μαγιόρκα χτες και ενώ βρισκόταν σε διακοπές με το σύντροφό του Άντριου''.

Οι συνθήκες θανάτου του νεαρού τραγουδιστή παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ μάρτυρες αναφέρουν πως ο Γκέιτλι, με τον σύντροφό του Άντριου Κόουλς (Andrew Cowles) βγήκαν να διασκεδάσουν, ήπιαν μερικά ποτά, επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους και κοιμήθηκαν. Δυστυχώς, ο Στίβεν δεν ξύπνησε ποτέ!

Πάντως, οι φήμες αποδίδουν το θάνατο του Γκέιτλι σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, που του προκάλεσε εμετό αλλά και το θάνατο στον ύπνο του.

Συγκλονισμένα δήλωσαν τα μέλη του συγκροτήματος και ιδιαίτερα ο βασικός τραγουδιστής των Boyzone, Ρόναν Κίτινγκ (Ronan Keating) που έσπευσαν στην Ισπανική ακτή.

"Όλοι είμαστε συντετριμμένοι", δήλωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος Λούις Γουάλς (Louis Walsh) τονίζοντας:

"Είμαι σοκαρισμένος. Ήμουν μαζί του την Δευτέρα. Δεν ξέρουμε πολλά για το τι συνέβη. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος".

Ένα άλλο μέλος του συγκροτήματος, ο Σέιν Λάντς ( Shane Lynch) δήλωσε στα Μέσα:

"Εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά πετάμε για Μαγιόρκα τη Δευτέρα. Θέλουμε να δούμε πού 'άφησε την πνοή του ο Στίβεν και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε από δω και μπρος".

Ο Γκέιτλι, βρέθηκε στους "Boyzone" το 1993, αφού απάντησε σε μια αγγελία για την δημιουργία της πρώτης Ιρλανδικής μπάντας ποπ μουσικής. Πριν από δέκα χρόνια, συγκλόνισε τη σόου μπιζ, όταν δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Μάλιστα, το 2006 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το σύντροφό του Άντριου Κόουλς.

Το τελευταίο μήνυμα που έγραψε ο Στίβεν στο κοινωνικό δίκτυο Twitter ανέφερε τα εξής:

"Ακόμα τρέχω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ. Αυτό τον καιρό, τελειώνω το βιβλίο μου. Οπότε, μην απορήσετε αν χαθώ για λίγο".

Το πενταμελές συγκρότημα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ασία, τη Βρετανία αλλά και στη χώρα μας. Οι "Boyzone" διαλύθηκαν επισήμως το 2000 όταν ένα από τα μέλη του, ο Ρόναν Κίτινγκ, ξεκίνησε σόλο καριέρα, αλλά στη συνέχεια επανενώθηκαν το 2007.