Η Βανδή θα γυρίσει ταινία!

21.06.2007
Μετά τον Σάκη Ρουβά, που ξεκίνησε κινηματογραφική καριέρα, τώρα ετοιμάζεται η Δέσποινα Βανδή να γίνει μια σταρ της έβδομης τέχνης. Και μάλιστα σούπερ σταρ. Αρωγός της σ' αυτή την προσπάθεια είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο άνθρωπος που την έβγαλε στην τηλεόραση για μια εμφάνιση γκεστ στο σίριαλ «Δύο ξένοι» και τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα.

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Ανέκαθεν οι τραγουδιστές φλέρταραν με τον κινηματογράφο και πολλοί διέπρεψαν και στα δύο είδη, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα, ενώ κάποιοι δοκίμασαν και στο θέατρο με επιτυχία, όπως η Άννα Βίσση. Τώρα η Δέσποινα Βανδή πρωτοτυπεί κάνοντας σχέδια για ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ. Ίσως να στεναχωρήσουμε λιγάκι την αγαπημένη τραγουδίστρια με την παρακάτω δημοσίευση, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως εδώ και πολύ καιρό είναι το επτασφράγιστο μυστικό της.

Έτυχε, όμως, να μάθουμε από πρώτο χέρι τα καλλιτεχνικά της σχέδια και δεν θα μπορούσαμε να τα κρατήσουμε μυστικά από τους αναγνώστες και θαυμαστές της.

Η ταινία στην οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση από αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, δηλαδή το τραγούδι. Θέλει να είναι η πρώτη που θα έχει γυρίσει στην Ελλάδα μιούζικαλ, στο στυλ της ξένης υπερπαραγωγής με πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Γκιρ, την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τη Ρενέ Ζελβέγκερ, το «Chicago». Πρόκειται για μια ιδέα που έχει συζητήσει ήδη με το φίλο της και σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα ένα απόγευμα που δειπνούσαν μαζί στο σπίτι της, μένοντας ωστόσο μόνο σε απλές συζητήσεις. Εκείνος δέχθηκε να ασχοληθεί με την ιδέα της όταν και εάν το πάρει τελικά απόφαση να την υλοποιήσει. Η συνεργασία τους στο παρελθόν στους «Δύο ξένους» ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, συνεπώς μπορούν να δημιουργήσουν μια μεγάλη επιτυχία, αφού υπάρχει η ανάλογη χημεία μεταξύ τους.

Η Δέσποινα από τώρα σκέφτεται με ποιους καθηγητές θα κάνει μαθήματα χορού μετά το καλοκαίρι, καθώς επίσης και μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να είναι ακόμα πιο καλή στην ερμηνεία της στην ταινία.

Φυσικά, η ίδια στην παρούσα φάση δεν μπορεί να παραδεχτεί κάτι από τα παραπάνω και αυτό γιατί δεν θέλει να της κλέψουν την ιδέα. Πάντως, στην περίπτωση που κάνει πράξη τη σκέψη της, τότε σίγουρα θα προσθέσει μία ακόμα επιτυχία στο βιογραφικό της, αφού πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα ήθελαν να τη δουν να πρωταγωνιστεί σε ένα μιούζικαλ τύπου «Chicago».