Ο Tζορτζ Κλούνεϊ αισθάνεται γέρος!

21.10.2009
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο βραβευμένος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), στην εφημερίδα Βρετανική "Mirror", μιλώντας για τον έρωτα, τις σχέσεις και το ρόλο που παίζουν οι γυναίκες στη ζωή του.

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο βραβευμένος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), στην εφημερίδα Βρετανική "Mirror", μιλώντας για τον έρωτα, τις σχέσεις και το ρόλο που παίζουν οι γυναίκες στη ζωή του.

Μπορεί ο 48χρονος Τζορτζ να φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες και να αποτελεί έναν από τους πιο σέξυ άντρες στον κόσμο, αλλά όπως παραδέχτηκε στα θέματα του έρωτα έχει μπλέξει σε μπελάδες, όπως όλοι εμείς.

Ο Κλούνεϊ έκανε τον απολογισμό του και παραδέχτηκε γεμάτος ειλικρίνεια:

"Είχα μερικές υπέροχες σχέσεις αλλά και άλλες τόσες πολύ κακές σχέσεις. Έχω υπάρξει σε δεσμό που ένιωθα μόνος. Το ότι έχεις μια σχέση δεν σημαίνει ότι είσαι πανευτυχής και ολοκληρωμένος.

Κάποιες φορές, όταν έφτανε ο χωρισμός, τον χειριζόμουν καλά. Όμως, κάποιες άλλες φορές, δεν μπορείς να ελέγξεις ένα χωρισμό. Είτε τα καταφέρνεις, είτε όχι. Δεν μπορώ και εγώ ο ίδιος να εξηγήσω τι πήγε στραβά.

Οι εμπειρίες μου δεν διαφέρουν από αυτές των υπόλοιπων ανθρώπων. Το ότι είμαι διάσημος δεν σημαίνει ότι λειτουργώ διαφορετικά".

Ο τελευταίος επίσημος δεσμός του 48χρονου Κλούνεϊ είναι η Ιταλίδα παρουσιάστρια Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis). Είχε προηγηθεί ο χωρισμός του από την επί δύο χρόνια σύντροφό του και σερβιτόρα στο Λας Βέγκας, Σάρα Λάρσον (Sarah Larson).

Πάντως, το 1989 ο Τζορτζ έπαιξε το ρόλο του γαμπρού με ελάχιστη επιτυχία, αφού χώρισε λίγους μήνες μετά το γάμο του με την ηθοποιό Ταλία Μπάλσαμ (Talia Balsam).

Φαίνεται ότι η ηλικία δεν είναι από τα ζητήματα που τρομάζουν τον Κλούνεϊ, ο οποίος πλησιάζει τα πενήντα. Ο ίδιος εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό:

"Είμαι γέρος και είμαι αρκετά άνετος με αυτό. Οι άνθρωποι πάντα με περνούσαν για μεγαλύτερο. Το προτιμώ άλλωστε, από την άλλη επιλογή που υπάρχει. Δηλαδή, καλύτερα γέρος παρά νεκρός".

Πάντως, παρακολουθώντας την τελευταία του ταινία με τίτλο "Up In the Air", ο Κλούνεϊ εξομολογήθηκε ότι απόρησε:

"Μα ποιός είναι αυτός ο γέρος γκριζομάλλης στην οθόνη; Δεν μπορεί να είμαι εγώ".

Ο ίδιος τόνισε ότι προτιμά να βγαίνει χωρίς μέικαπ στην οθόνη και στις διάφορες εκδηλώσεις, γεγονός που είναι ορατό πλέον.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Τζορτζ να έχει περάσει από το τραπέζι του πλαστικού χειρούργου, για ένα γρήγορο λίφτινγκ στην περιοχή των ματιών.

Για όσες τον ψάχνετε, αξίζει να γνωρίζετε ότι ο Κλούνεϊ περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην έπαυλη του στην λίμνη Κόμο στην Ιταλία.

Εκεί γεμίζει τις μπαταρίες του και περνά ξέγνοιαστες στιγμές ευτυχίας και χαράς με 10 -15 ξεχωριστούς φίλους.