Τζέραρντ Μπάτλερ: "Το κάνω σε τρίο"

21.10.2009
Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε Σκοτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) στην εκπομπή της Αλέξα Τζανγκ (Αlexa Chung) στο σόου της παρουσιάστριας στο μουσικό κανάλι ?ΜTV?.

Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε σκοτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) στην εκπομπή της Αλέξα Τζανγκ (Αlexa Chung) στο σόου της παρουσιάστριας στο μουσικό κανάλι "ΜTV".

Εκτός από το έντονο και εμφανές φλερτ προς την νεαρή παρουσιάστρια, ο 40χρονος Μπάτλερ έκανε και σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική του ζωή.

Ο Τζέραρντ που πρόσφατα φημολογούνταν πως διατηρούσε δεσμό με την Τζένιφερ Άνιστον (Jeniffer Aniston), δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια για τη συνεργασία του με την πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Φιλαράκια" και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "The Bounty".

Αντιθέτως, έκανε μια σειρά φιλοφρονήσεων στην παρουσιάστρια Αλέξα λέγοντας της χαρακτηριστικά: "Τα μάτια σου είναι απίστευτα. Απορώ πως δεν τα πρόσεξα στην πρώτη μας γνωριμία στα βραβεία VMA".

Φυσικά, η Τζανγκ δεν άφησε το κομπλιμέντο να περάσει έτσι και του ανταπάντησε αφοπλιστικά: "Όχι, είναι αλήθεια. Απλά εκείνο το βράδυ κοιτούσες και τα πόδια μου".

Ο Μπάτλερ συνέχισε να φλερτάρει απτόητος, λέγοντας: "Σου έχω πει ότι τα πόδια σου είναι τέλεια"; Η παρουσιάστρια αρχικά το αρνήθηκε, αλλά αργότερα παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί τον έπαινο του σκοτσέζου ηθοποιού για τα πόδια της.

Το φλερτάκι μπροστά στην κάμερα πήρε καυτές διαστάσεις όταν η Τσανγκ ζήτησε το σχόλιο του πρωταγωνιστή της ταινίας "Γυμνή Αλήθεια" (Τhe Ugly Truth), σχετικά με ένα γκρουπ που υπάρχει στο Facebook και έχει τίτλο:

"Ο Μπάτλερ μπορεί να σε αφήσει έγκυο, μόνο με το βλέμμα του".

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός παίζοντας τον Λεωνίδα στην ταινία "300", έδωσε στην παρουσιάστρια του MTV μια ακόμα αναπάντεχη απάντηση:

"Αν ισχύει αυτό που λένε, μάλλον σε έχω αφήσει έγκυο ήδη".

Αυτή η ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα κουίζ που άναψε ακόμα περισσότερο τα αίματα. Η Τζανγκ έκανε ερωτήσεις στον 40χρονο Τζεραρντ, κι εκείνος έπρεπε να απαντήσει, εξομολογούμενος αν έχει κάνει κάτι από τα όσα ρωτούνταν.

Έτσι, στην ερώτηση: "Έχεις κάνει τρίο τη χρονιά που πέρασε";

Ο Μπάτλερ απάντησε με ειλικρίνεια που ξετρέλανε το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την εκπομπή: "Ναι, έχω κάνει τρίο. Και μάλιστα, σχεδόν πάντα το κάνω έτσι".