Το τρίτο χτύπημα;

06.07.2007
Μετά τον τραγικό χαμό του αγαπημένου πατέρα της και τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, που ακόμη αντιμετωπίζει με περισσή γενναιότητα, σήμερα οι αντοχές της αγαπημένης μας Ρούλας φαίνεται για μια ακόμη φορά να δοκιμάζονται με τις ολοένα και πιο έντονες φήμες που κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό με τον εδώ και εφτά χρόνια αγαπημένο της Νάσο.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Εδώ και χρόνια έφτανε στα δημοσιογραφικά μας γραφεία η είδηση ότι κάτι δεν πάει καλά στο γάμο Ρούλας Κορομηλά και Νάσου Γαλακτερού. Πάντοτε, όμως, μια κοινή τους έξοδος, μια δήλωσή τους ερχόταν να διαψεύσει τις φήμες. Αυτήν τη φορά όμως φαίνεται ότι οι φήμες βγαίνουν αληθινές... Είναι αλήθεια πως Ρούλα Κορομηλά και Νάσος Γαλακτερός έχουν πάρει τη δύσκολη απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και να βάλουν τέρμα στο γάμο τους; Η ρήξη μοιάζει οριστική. Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι από πέρυσι ένιωθε ότι η σχέση του έχει φτάσει σε τέλμα, ωστόσο είχαν αποφασίσει να μην εγκαταλείψουν τη «μάχη» και να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους. Προφανώς οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό και, σύμφωνα πάντα με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο Νάσος εδώ και λίγο καιρό έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους στην Κηφισιά και έχει μετακομίσει στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Οι ίδιες πηγές μάλιστα υποστηρίζουν ότι δεν είναι διατεθειμένος να γυρίσει πίσω. Βέβαια, τόσο η Ρούλα όσο και ο Νάσος αλλά και τα άτομα του στενού οικογενειακού τους κύκλου τηρούν σιγήν ιχθύος και αποφεύγουν να συζητήσουν ανοιχτά το θέμα.

Για χάρη του ρεπορτάζ, το ΛΟΙΠΟΝ προσπάθησε επανειλημμένα να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά όσο και με τον Νάσο Γαλακτερό, για να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Από την πλευρά της Ρούλας οι προσπάθειές μας έπεσαν στο κενό, αφού δεν κατέστη δυνατό να μιλήσουμε μαζί της. Μιλήσαμε ωστόσο με τον αδελφό της και στενό συνεργάτη της, τον Θανάση Κορομηλά, ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει. Ρωτήστε την ίδια», αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Στη συνέχεια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Νάσο Γαλακτερό, στον οποίο θέσαμε το ερώτημα σχετικά με τις εξελίξεις στο γάμο του, αυτός φάνηκε ξαφνιασμένος... Απάντησε λακωνικά και μας παρέπεμψε κι εκείνος στη Ρούλα: «Ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας, αλλά γι’ αυτό το θέμα δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Απευθυνθείτε καλύτερα στη Ρούλα. Εκείνη έχει την απάντηση». Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή του θόλωσε ακόμη πιο πολύ τα νερά. Γιατί το άλλοτε χαμογελαστό παλικάρι των γηπέδων ακουγόταν προβληματισμένο και συνάμα έριχνε το μπαλάκι στη Ρούλα; Στην ουσία μας επιβεβαίωσε αυτό που μας έλεγαν γνωστοί και φίλοι του: «Τουλάχιστον από την πλευρά του δεν θα ακούσετε τίποτα. Ό,τι είναι να ειπωθεί θα έρθει από την ίδια τη Ρούλα». η τηλεπαρουσιάστρια όμως είναι άφαντη. Δικαιολογημένα, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει ξεπεραστεί, ενώ είναι νωπός ακόμη ο χαμός του πατέρα της. Ωστόσο, εκείνη είναι το πρόσωπο-κλειδί που θα διώξει την ομίχλη από το τοπίο και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όταν αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει για το γάμο της.