"Μαινόμενος ταύρος"

26.10.2009
Ο Κώστας Αποστολάκης τσακώθηκε άγρια με την Κάτια Δανδουλάκη. Και όχι μόνο. Έπαιξε... μπουνιές με τον Οδυσσέα Σταμούλη! Η «Ζωή της άλλης» έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Το ΛΟΙΠΟΝ, που είναι παντού, σας αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο σίριαλ του Mega που έχει χτυπήσει κόκκινο σε θεαματικότητες.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Ο Κώστας Αποστολάκης τσακώθηκε άγρια με την Κάτια Δανδουλάκη. Και όχι μόνο. Έπαιξε... μπουνιές με τον Οδυσσέα Σταμούλη! Η «Ζωή της άλλης» έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Το ΛΟΙΠΟΝ, που είναι παντού, σας αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο σίριαλ του Mega που έχει χτυπήσει κόκκινο σε θεαματικότητες. Τρυπώσαμε στα γυρίσματα και καταφέραμε να μάθουμε από το γιο της Κάτιας Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη), τον Μάνο (Κώστας Αποστολάκης), κάποιες από τις ανατροπές που θα γίνουν στη συνέχεια της σειράς αλλά και δικά του μυστικά για έρωτες, που χτυπάνε τουλάχιστον δύο φορές!

Ο Μάνος, λοιπόν, θα προδοθεί απ’ όλους. Τον απατάει η σύζυγός του, Έλενα (Βαλέρια Χριστοδουλίδου), και αργότερα τον ξεγράφει και ο γιος του, Φάνης (Ορφέας Παπαδόπουλος). Η μητέρα του Κάτια τον καταδυναστεύει και τον έχει γεμίσει ενοχές, κάνοντάς τον συνένοχο όταν παράτησε την εγγονή της στο ορφανοτροφείο. Ο Μάνος ζει μέσα στους συμβιβασμούς. Μια ζωή «δήθεν». Ώσπου...

«Ξεσπάει άγρια! Κάνει την επανάστασή του!» μας λέει ο Κώστας Αποστολάκης σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα.

«Ο Μάνος, άβουλος όπως παρουσιάζεται τώρα, είναι ένας ρόλος τελείως κόντρα στο δικό μου χαρακτήρα. Κι αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Αργότερα θα τον δείτε να αλλάζει πρόσωπο», συμπλήρωσε.

Θα τσακωθεί με τη μητέρα του;

«Ναι. Και αυτή ήταν μία από τις πιο δύσκολες σκηνές. Να τσακωθώ με την Κάτια Δανδουλάκη, που είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο, μια πραγματική κυρία, με φοβερό χιούμορ. Ο Μάνος όμως επαναστατεί, γίνεται το "έλα να δεις" κι εκείνη τον διώχνει από το γραφείο της».

Κάποια άλλη δύσκολη σκηνή;

«Παίζω...μπουνιές με τον αδερφό μου, τον Ηλία (Οδυσσέας Σταμούλης), όταν μαθαίνει ότι ήξερα το μυστικό της μητέρας μας για την κόρη του και μάλιστα την είχα βοηθήσει να αφήσει το μωρό στο ορφανοτροφείο. Πολύ δυνατή σκηνή. Τις έφαγα κι εγώ, χτύπησε και ο Οδυσσέας το πόδι του λόγω της έντασης της σκηνής. Αργότερα θα με δείτε να καβγαδίζω και με τη γυναίκα μου και με το γιο μου. Κόλαση!».

Και μετά;

«Θα δείτε πράματα και θάματα. Γιατί ο Μάνος είναι πολύ καλός άνθρωπος και αυτό θα φανεί στην εξέλιξη της ιστορίας».

Θα πιάσει τη γυναίκα του να τον απατά με τον Στάθη (Μιχάλης Μαρκάτης);

«Πολύ αργότερα. Θα τον χωρίσει αλλά κι εκείνος θα τη... στείλει, αφού πονέσει, γιατί την αγαπάει πολύ».

Θα παίξει κάτι ερωτικό με κάποια άλλη ηρωίδα της σειράς;

«Ναι, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω με ποια».

Δηλαδή, θα σε δούμε και σε ερωτικές σκηνές;

«Ναι, αλλά θα το ?τσιμπήσουμε? τόσο όσο, γιατί είμαστε σε απογευματινή ζώνη. Και θα σου αποκαλύψω ότι στις ερωτικές σκηνές έχω πρόβλημα. Δεν νιώθω άνετα».

Ο Μάνος θα χωρίσει και θα ξαναβρεί τον έρωτα. Εσύ πώς είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου;

«Μόνος. Πιστεύω όμως ότι οι μεγάλοι έρωτες σου μαθαίνουν πράγματα, είτε τελειώσουν καλά είτε άσχημα "γιατί πάντα τελειώνουν", σε πάνε παρακάτω. Οπότε, ερωτευτείτε με οποιοδήποτε τίμημα».

Δεν έρχεται μια φορά ο μεγάλος έρωτας;

«Όχι. Εγώ ήδη έχω ζήσει δύο μεγάλους έρωτες. Δόξα τω Θεώ, έχω περάσει και περνάω καλά. Δεν με πειράζει που είμαι μόνος μου αυτόν τον καιρό. Κάνω καλή συντροφιά με τον εαυτό μου. Αρκετοί άνθρωποι είναι μαζί με κάποιον άλλον από ανασφάλεια και όχι επειδή πραγματικά τον θέλουν. Εγώ δεν έκανα ποτέ συμβιβασμούς. Άλλωστε, όπως λέει η Αλκυώνη Παπαδάκη: "Στο καράβι που είναι στο λιμάνι και έχει σαπίσει δεν ανεβαίνει κανένας. Σε αυτό που ταξιδεύει θέλουν όλοι ν’ ανέβουν"».