Ξεκούραση στη βίλα του Τζεφιρέλι

20.07.2007
Έπειτα από ένα δύσκολο και κουραστικό χειμώνα η Μιμή Ντενίση χρειαζόταν επειγόντως ξεκούραση και ανανέωση. Και φυσικά, διάλεξε τις καλύτερες διακοπές...
Έπειτα από ένα δύσκολο και κουραστικό χειμώνα η Μιμή Ντενίση χρειαζόταν επειγόντως ξεκούραση και ανανέωση. Και φυσικά, διάλεξε τις καλύτερες διακοπές... Λίγες ημέρες στη φάρμα αναζωογόνησης του Στινγκ στην Τοσκάνη και μία εβδομάδα στη βίλα του Φράνκο Τζεφιρέλι στο γραφικό Ποζιτάνο είναι ό,τι πρέπει για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν.

Τι θα κάνει τον επόμενο χειμώνα; Πράγματι, όπως γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος μας, δεν θα παίξει στο θέατρο, γιατί θέλει από τη μία να ξεκουραστεί από την ένταση και την πίεση που φέρνει η συνεχής παρουσία στο σανίδι και από την άλλη να προετοιμαστεί για μια εμφάνιση-έκπληξη που θα κάνει τη μεθεπόμενη θεατρική σεζόν και την οποία μελετάει με προσοχή. Μάλιστα, οι επαφές που κάνει με κορυφαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού θεάτρου έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Προς το παρόν, όμως, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να αναρρώσει από το ατύχημα που είχε επί σκηνής πέρυσι το χειμώνα και να ξεκουραστεί από τις πολλαπλές υποχρεώσεις της ως θεατρική επιχειρηματίας και μάλιστα με περισσότερες από μία σκηνές, αλλά και ως ιδιοκτήτρια σχολής υποκριτικής.

«Θα πάω μία εβδομάδα στο μαγευτικό Ποζιτάνο, στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας», μας είπε και μάλιστα μας έδωσε το ακριβές της στίγμα, αφού αποκάλυψε ότι θα μείνει στη βίλα του Φράνκο Τζεφιρέλι, που είναι φίλος της.

Στο ίδιο σπίτι που έχουν μείνει η Λάιζα Μινέλι και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ η Ελληνίδα σταρ θα απολαμβάνει τη θέα από το μοναδικό φυσικό μπαλκόνι της Μεσογείου νότια της Νάπολης. Θα δειπνήσει σε εστιατόρια με πολλά αστέρια Michelin και θα κολυμπήσει στα βαθιά μπλε νερά του πιο διάσημου ψαροχωριού, που έγινε θέρετρο των VΙΡs.

Στη συνέχεια θα αποσυρθεί στη φάρμα του τραγουδιστή Στινγκ στην Τοσκάνη.

Εκεί όπου ο ίδιος και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλερ αναλαμβάνουν να «κουράρουν» προσωπικότητες απ όλο τον κόσμο με θεραπείες γιόγκα και διαλογισμού και ειδική διατροφή βασισμένη αποκλειστικά σε βιολογικά προϊόντα, όπως το μέλι ακακίας και τα ζαρζαβατικά από τους κήπους της βίλας του 16ου αιώνα.

Ανανεωμένη πια, θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της ως επιχειρηματίας, τόσο με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου στο «Ιλίσια-Ντενίση» όσο και στο «Ιλίσια-Βολανάκης».