Gerry, ο φετιχιστής από την Πάτρα

23.07.2007
Υδροχόος, 31 ετών, με καταγωγή από την Πάτρα. Ο Gerry Stergiopoulos είναι ο Έλληνας παίκτης του «Βig Βrother» που προβάλλεται αυτόν τον καιρό από το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 και προκαλεί με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του.

Υδροχόος, 31 ετών, με καταγωγή από την Πάτρα. Ο Gerry Stergiopoulos είναι ο Έλληνας παίκτης του «Βig Βrother» που προβάλλεται αυτόν τον καιρό από το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 και προκαλεί με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του. Αγαπάει τις αντίκες και περιγράφει τον εαυτό του ως «υποκριτή ηδονιστή». Δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι φετιχιστής και ότι μια φορά το μήνα επισκέπτεται αντίστοιχα clubs. Εξάλλου, ο Gerry δεν κρύβει τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, που είναι τα δερμάτινα ρούχα, οι μπότες και τα κιλτ. Διαθέτει 4 ντουλάπες, αλλά πιστεύει ότι η ζωή του θα γινόταν ακόμα καλύτερη αν αποκτούσε ένα δωμάτιο-ντουλάπα και έναν μπάτλερ.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει χαλαρά τη συμμετοχή του στο reality και όπως λέει: «Αδιαφορώ για τη νίκη, αφού βρίσκω πιο σημαντικό το ταξίδι μέσα στο παιχνίδι και τις εμπειρίες που θα αποκομίσω από αυτό». Έτσι προκύπτει και η αγαπημένη του έκφραση: «Ήρεμα! Είναι μόνο ένα τηλεοπτικό show» Φιλοσοφημένο παιδί, ο Gerry Stergiopoulos κάνει πολλή γιόγκα και δεν πιστεύει στην κόλαση και στον παράδεισο, παρά μόνο στις συνεχείς μετενσαρκώσεις, μέχρι να εκπληρώσει κάποιος το κάρμα του και να ενωθεί με άλλη ανώτερη οντότητα. Από την άλλη, λατρεύει την Πάρις Χίλτον, το sex και τα δερμάτινα, ενώ μισεί τους αμόρφωτους, τους «κοινούς ανθρώπους», όπως λέει, και τα ναρκωτικά. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται η ενασχόληση επαγγελματικά με τις αντίκες, ενώ μέσα από το παιχνίδι δημοπρατεί τραπουλόχαρτα, έξι βιβλία, DVD επιστημονικής φαντασίας, βερνίκια παπουτσιών, κοχύλια κι έναν αποχυμωτή!

Σ.Γ.