Ετοιμάζουν ταξίδι μονάχα για πάρτη τους

20.07.2007
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν και για τους δύο αρκετά πιεστικός. Τώρα πια όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι που είχαν γίνει η σκιά τους. Βλέπετε, η αποκάλυψη του προσώπου της Αγγελικής γιατί της Μαρίας θα γίνει την ερχόμενη άνοιξη έφερε μεγάλη ανακούφιση στο ζευγάρι.

Το θέμα αυτό είχε αντίκτυπο και στη σχέση τους, που πέρασε μια μεγάλη κρίση. Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν η Αγγελική, ούτε την πόρτα του σπιτιού της δεν μπορούσε να ανοίξει, γιατί φοβόταν ότι θα έπεφταν τα φλας επάνω της.

Όπως συζητούσε η ηθοποιός με φιλικό της πρόσωπο, θυμάται με τρόμο την πρώτη φορά που αναγκάστηκε να κάνει «ράλι» με το αυτοκίνητό της, καθώς την ακολουθούσε με μηχανή φωτογράφος που ήθελε να την απαθανατίσει, τότε που ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπό της και όλοι αναρωτιούνταν πώς είναι στην πραγματικότητα η ηθοποιός κάτω από τα μεγάλα γυαλιά, τα σιδεράκια και το παλαιομοδίτικο ντύσιμο.

Ευτυχώς, όμως, κάποια στιγμή ο θόρυβος κόπασε και οι δύο ηθοποιοί που αγαπιούνται κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες τους και μάλιστα σε λίγο καιρό σκοπεύουν να αρραβωνιαστούν.

Το καλοκαίρι, όμως, είναι καιρός για διακοπές και ο Μάνος με την Αγγελική κάνουν ήδη σχέδια για τις διακοπές τους, που θα ξεκινήσουν μόλις σταματήσουν τα γυρίσματα του σίριαλ «Μαρία η άσχημη» και θα τις απολαύσουν έως τις 20 Αυγούστου, όταν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πάλι. Αρχικά οι δύο νέοι είχαν σχεδιάσει να πάνε στο εξωτερικό για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, αποφάσισαν τελικά να πάνε στην Κεφαλλονιά για να χαρούν τη θάλασσα και τον ήλιο και ίσως αργότερα, όταν θα έχουν και πάλι την ευκαιρία, να πάνε σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πάντως, και οι δύο νιώθουν ότι οι άσχημες μέρες είναι παρελθόν, επομένως όπου και αν πάνε δεν θα έχουν αυτή την πίεση και το κυνηγητό που έζησαν το χειμώνα.