Μετά τις βαλίτσες έρχονται οι πολύ τολμηροί

09.08.2007
Να πας ευθεία! Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι παιχνιδιού που θα φιλοξενηθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα παιχνίδι που απαιτεί γερά νεύρα από τους παίκτες, οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο έπαθλο, που θα είναι 200.000 ευρώ.

Ολα είναι έτοιμα για το νέο παιχνίδι που μετά το «Super Deal», όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει τη νέα μανία των τηλεθεατών. Ποιος θα το παρουσιάσει όμως; Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως έχει γίνει πρόταση και το σκέφτεται σοβαρά στον Κώστα Σόμμερ. Αν τελικά αποφασίσει και το κάνει, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δυσκολευτεί και πάρα πολύ, αφού είναι γνωστό ότι λατρεύει τα σπορ που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη! Γυρισμένο στην άγρια φύση της Νέας Ζηλανδίας, πατρίδα άλλωστε του μπάντζι τζάμπινγκ και των περισσότερων extreme sports, το νέο παιχνίδι έχει κύριο στόχο να φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με τις σωματικές, αλλά και τις ψυχικές αντοχές τους, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μοναδικό θέαμα στους τηλεθεατές. Σε κάθε επεισόδιο, που θα είναι αυτοτελές, οι διαγωνιζόμενοι άντρες και γυναίκες θα αναμετρηθούν σε θεαματικές δοκιμασίες, με στόχο να παραμείνουν σε ευθεία πορεία! Οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο τους και να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής που τους έχει υποδειχθεί, χωρίς να παρεκκλίνουν ούτε ελάχιστα εκατοστά από τη νοερή ευθεία τους. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αφού οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να διανύσουν την ευθεία πορεία που θα τους έχει δοθεί στη θάλασσα, στον αέρα, πάνω σε απόκρημνες πλαγιές και όχι μόνο. Οι καλύτεροι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πιλοτάρουν ακόμη και αεροπλάνο, να τρέξουν πάνω σε κινούμενο τρένο, να πηδήξουν στη θάλασσα από ελικόπτερο

Και πίσω από κάθε βήμα της πορείας των παικτών θα υπάρχουν ειδικά ηλεκτρονικά μέσα ακριβείας, τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα προειδοποιούν τους διαγωνιζόμενους όταν παρεκκλίνουν από την πορεία τους, αλλά και θα βάζουν τέλος στην προσπάθειά τους τη στιγμή που θα βγαίνουν εκτός ευθείας. Οι καλύτεροι παίκτες θα εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, τα 200.000 ευρώ. Δ.Μ.