Η Λεόνα Λιούις μιλά για την επίθεση που δέχτηκε

30.10.2009
Τη σιωπή της έλυσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Λεόνα Λιούις (Leona Lewis) σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Τη σιωπή της έλυσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Λεόνα Λιούις (Leona Lewis) σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του προηγούμενου μήνα (15/9/2009), ο 29χρονος Πίτερ Κοβάλτσικ (Peter Kopwalczyk) γρονθοκόπησε την πρώην νικήτρια του X- Factor κατά τη διάρκεια υπογραφής αντιτύπων του βιβλίου της, στο βιβλιοπωλείο Γουότερστοουνς (Waterstones) στο "Piccadilly Circus" του Λονδίνου.

Η 24χρονη Λιούις μίλησε στο Sky News χτες το βράδυ και τόνισε ότι το γρονθοκόπημα που δέχτηκε δεν πρόκειται να κάμψει την αυτοπεποίθησή της. Όπως δήλωσε με πάθος η νεαρή τραγουδίστρια:

"Είμαι ζωντανή ακόμα. Κατανοώ ότι το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα, τα θετικά υπερνικούν τα λίγα αρνητικά. Έτσι, κι αλλιώς είμαι θετικός άνθρωπος και δεν αφήνω μια κακιά στιγμή να με πάρει από κάτω".

Όσον αφορά τις φήμες για την φρουρά που σκέφτεται να προσλάβει για την προστασία της, η Λιούις παίρνει θέση:

"Δεν σκοπεύω να πάρω μεγαλύτερες προφυλάξεις. Ήδη, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που με προσέχουν".

Ο 29χρονος που επιτέθηκε στην γνωστή τραγουδίστρια, χτυπώντας την με γροθιά, συνελήφθην με την κατηγορία της επίθεσης και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στις 23 Νοεμβρίου.

Η Λιούς που αμέσως μετά την επίθεση είχε ακυρώσει μια σειρά εμφανίσεων της στη Γερμανία, σήμερα συνεχίζει κανονικά την προώθηση τόσο του άλμπουμ όσο και του βιβλίου της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη Λεόνα, δίνει τσιμπιές στον εαυτό της για να πιστέψει ότι η επιτυχία που απολαμβάνει δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα.

Στο πλευρό της έχει πάντα τον αγαπημένο της Λου Αλ Τσάμα (Lou Al - Chamaa) που είναι μαζί από τότε που η νεαρή τραγουδίστρια ήταν 17 ετών και άγνωστη. Πρόσφατα, η Λιούις υπερασπίστηκε τη σχέση τους και τις κατηγορίες που δέχτηκε από διάφορα Μέσα για το ότι είναι μαζί με το ίδιο αγόρι που τυχαίνει να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος:

"Με ενοχλεί που κρίνουν έναν άνθρωπο από το επάγγελμά του. Είναι σπουδαίος άντρας και δεν έχει σημασία τι κάνει στη ζωή του ή ποιό επάγγελμα ακολουθεί. Λυπάμαι πραγματικά τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι επειδή έγινα τραγουδίστρια αξίζω κάτι περισσότερο και θα έπρεπε να χωρίσω".