Πατέρας για όγδοη φορά ο Μελ Γκίμπσον

02.11.2009
Πατέρας για όγδοη φορά έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.

Πατέρας για όγδοη φορά έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.

Ο 53χρονος ηθοποιός απέκτησε ένα κοριτσάκι από την 39χρονη Ρωσίδα σύντροφο του Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού ήρθε μερικές εβδομάδες νωρίτερα αλλά όλα πήγαν κατ' ευχήν και έτσι οι ευτυχισμένοι γονείς βρίσκονται ήδη στο σπίτι με το νεογέννητο κοριτσάκι τους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει την είδηση για την εγκυμοσύνη σε εμφανίση του στο τηλεοπτικό σώου του Τζέι Λένο (Jay Leno) την άνοιξη, λέγοντας:

"Είναι αλήθεια. Περιμένουμε παιδί, και αυτό με έχει γεμίσει χαρά".

Ο Γκίμπσον αποκάλυψε στον οικοδεσπότη της εκπομπής ότι γνώρισε την Γκριγκορίεβα τον περασμένο χρόνο, όταν η μουσικός υπέγραψε συμβόλαιο στην δισκογραφική του εταιρεία. Όμως, βιάστηκε να ξεκαθαρίσει πως αφορμή για την διάλυση του γάμου του δεν ήταν η σχέση του με την Ρωσίδα μουσικό.

Ο 53χρονος ηθοποιός έχει ήδη επτά παιδιά με πρώτη γυναίκα του Ρόμπιν (Robyn), η οποία του ζήτησε διαζύγιο τον περασμένο Απρίλιο και ύστερα από 28χρόνια γάμου. Όπως υποστήριξε η Ρόμπιν, οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν αξεπέραστες, ενώ η πρώην σύζυγος δεν δίστασε να διεκδικήσει τα μισά από τα 700 εκατομμύρια λίρες που υπολογίζεται ότι ανέρχεται η περιουσία του Γκίπσον.

Βέβαια ο βραβευμένος ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα, ισχυρίστηκε ότι με την γυναίκα του βρισκόταν σε διάσταση για πάνω από τρία χρόνια, λίγο μετά την σύλληψη του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μαλιμπού.

Η φίλη του Γκίμπσον και μουσικός Οκσάνα, έχει ένα 12χρονο γιο, καρπό του δεσμού της με το πρώην Τζέμις Μποντ, Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton).