Θύμα της γρίπης ο Έλτον Τζον

02.11.2009
Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο Έλτον Τζον (Elton John) με βαριά γρίπη και "βακτηριακή μόλυνση".

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο Έλτον Τζον ( Elton John ) με βαριά γρίπη και "βακτηριακή μόλυνση".

Ο 62χρονος τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει τις ζωντανές εμφανίσεις του σε μεγάλες πόλεις της Αγγλίας ενώ στον "αέρα" βρίσκονται και τα προγραμματισμένα κονσέρτα του στην Αμερική με τον Μπίλι Τζόελ (Βilly Joel), που πάσχει και αυτός από τη γρίπη.

O Σερ Ελτον Τζον εισήχθη στο νοσοκομείο Κίνγκ Έντουαρντ (King Edward Hospital) στο κεντρικό Λονδίνο την Παρασκευή. Στόχος ήταν να αντιμετωπιστούν η γρίπη και η μικροβιακή μόλυνση που τον χτύπησαν ταυτόχρονα, θέτοντας σε κίνδυνο την ήδη επιβαρυμένη υγεία του διάσημου τραγουδιστή, εξαιτίας καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο 62χρονος Σερ Έλτον Τζον υπεβλήθη σε λεπτομερείς εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες αλλά και τομογραφία, για να βρεθεί πού οφείλονται οι επιπλοκές που παρουσίασε η ασθένεια του.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του μουσικού εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας:

"Ο Έλτον Τζον έχει ήδη αρχίσει να ξεπερνάει τις σοβαρές επιπλοκές που του προκάλεσε η γρίπη και σε μερικές εβδομάδες θα είναι και πάλι στην σκηνή".

Ταυτόχρονα, καθησύχασε τους θαυμαστές του που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τις συναυλίες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, τονίζοντας ότι οι ακυρωμένες εμφανίσεις θα γίνουν σε νέες ημερομηνίες.