Σ. Τζ. Πάρκερ: "Λατρεύω τη μυρωδιά της πάνας"

09.11.2009
Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) να έχει κυκλοφορήσει αρκετά πετυχημένα αρώματα. Όμως, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Elle", η πετυχημένη πρωταγωνίστρια του "Sex and the city" προτιμά τη λιγότερο λουλουδάτη μυρωδιά της πάνας.

Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) να έχει κυκλοφορήσει αρκετά πετυχημένα αρώματα. Όμως, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Elle", η πετυχημένη πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" προτιμά τη λιγότερο λουλουδάτη μυρωδιά της πάνας.

"Τρελαίνομαι για την μυρωδιά που έχουν οι πάνες ακόμη και όταν είναι βρεγμένες και ζεστές από το κορμάκι του μωρού".

Και η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό και με τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Sex and the City-2, η τηλεοπτική και πλέον κινηματογραφική Κάρι, δεν προλαβαίνει ν' αλλάζει πάνες στα δίδυμα κοριτσάκια της, που απέκτησε μέσο παρένθετης μητέρας.

Όμως ευτυχώς για την Τζέσικα, ο μεγαλύτερος της γιος Τζέιμς Γουίλκι Μπρόντερικ (James Wilkie Broderick) είναι ο καλύτερος βοηθός της αφού φαίνεται ότι ο βιολογικός γιος της Πάρκερ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις αδερφούλες του.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος έχει αγαπήσει την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μέσα από το "Sex and the city", η 42χρονη ηθοποιός είπε στο περιοδικό ότι δεν είναι σίγουρη αν οι κόρες της θα νιώσουν το ίδιο για εκείνη όταν μεγαλώσουν:

"Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι μπορεί να μην τους αρέσω".

Έχει πάντως την ευκαιρία να τις καλοπιάσει με την πλούσια συλλογή παπουτσιών και ρούχων που κρύβει η ντουλάπα της. Αλλά ακόμη και αυτό δεν την καθησυχάζει αφού όπως ομολογεί :

"Θα ήταν τραγικό να φοράνε τελικά μεγαλύτερο νούμερο παπουτσιών".

Ο Πάρκερ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον τρόπο υιοθεσίας που επέλεξε για να αποκτήσει τις δίδυμες κόρες της:

"Ήξερα εξ' αρχής ότι θα υπάρξουν πολλά σχόλια και γνώμες για την υιοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας. Πολλοί με ρώτησαν γιατί δεν επέλεξα να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι μαζί με το Μάθιου, είχαμε ψάξει αρκετά και σε βάθος πριν καταλήξουμε σε αυτή".

Παράλληλα με την μητρότητα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας Sex and the city-2, στην Νέα Υόρκη και βρίσκεται εν αναμονή της ρομαντικής κομεντί "Did you Hear the Morgans", που συμπρωταγωνιστεί με τον Χιού Γκράντ (Hugh Grand), ταινία που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 11 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με την συμπρωταγωνίστρια της Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), την γνωστή σε όλους τηλεοπτική Σαμάνθα, η 42χρονη Σάρα Τζέσικα είναι απόλυτη:

"Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να πιστέψει πόσο αγαπάω την Κιμ. Την λατρεύω! Δεν θα έκανα την ταινία χωρίς εκείνη. Δεν θα το ήθελα και δεν θα το έκανα".