Η Ριάνα περιγράφει τις λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού της

09.11.2009
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την νύχτα της επίθεσης που δέχθηκε από τον πρώην φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown) έδωσε για πρώτη φορά η Ριάνα (Rihanna), στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στην εκπομπή "Good Morning America".

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την νύχτα της επίθεσης που δέχθηκε από τον πρώην φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown) έδωσε για πρώτη φορά η Ριάνα (Rihanna), στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στην εκπομπή "Good Morning America".

"Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να με γρονθοκοπεί αλύπητα. Έπειτα, με εγκατέλειψε γεμάτη αίματα και μελανιές", εξομολογήθηκε με τρεμάμενη φωνή η 21χρονη Ριάνα στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην Ντιάν Σόγιερ (Diane Sawyer) και στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Η Ριάνα παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός που την έδερνε με τόσο μίσος, ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσε:

"Ήταν ένας ξένος... δεν τον αναγνώριζα. Τα μάτια του ήταν παγωμένα. Δεν υπήρχε ψυχή μέσα τους. Το βλέμμα του ήταν κενό όσο με έδερνε".

Ο 20χρονος τραγουδιστής καταδικάστηκε σε πεντάχρονη επιτήρηση και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού, που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, στην παραμονή των Βραβείων Γκράμι.

Τότε, ο Μπράουν έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη και παρόλο που το ζευγάρι επανασυνδέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα η Ριάνα εξομολογείται τώρα:

"Όχι, δεν τον μισώ. Τον αγαπώ. Τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά σε ό,τι κι αν κάνει. Θέλω να έχει μια υπέροχη καριέρα και ζωή, να μεγαλώσει και να μάθει από τα λάθη του.

Ήταν ο πρώτος μου αληθινός έρωτας αλλά δεν έχω καμία επιθυμία να είμαι μαζί του. Ήμασταν δύο καλοί φίλοι που έγιναν σύντροφοι. Κάθε μέρα ήμασταν πιο ερωτευμένοι. Κάποια στιγμή ο έρωτας έγινε εμμονή και ο ένας επικίνδυνος για τον άλλο".

Όσο για το ποιά υπήρξε η αφορμή του φοβερού καυγά που έφερε το βίαιο ξυλοδαρμό, η Ριάνα αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν από ένα γραπτό μήνυμα που δέχθηκε ο Μπράουν στο κινητό του, όταν γύριζαν στο σπίτι μετά το πάρτι:

"Δεν άντεχα να μου λέει συνέχεια ψέματα και αυτός εκνευρίστηκε που δεν άφησα το γεγονός να περάσει αδιαμαρτύρητα για ακόμα μία φορά.

Αφού βρήκα το γραπτό μήνυμα από κάποια άλλη κοπέλα, είπα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι και πάλι. Του ζητούσα την αλήθεια αλλά εκείνος ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είχε τι να πει και έτσι έγινε βίαιος απέναντί μου. Δυστυχώς, η κατάληξη ήταν άσχημη".

Η αναφορά της Αστυνομίας αναφέρει ότι το ζευγάρι συνέχισε να μαλώνει, ενώ ο Μπράουν οδηγούσε τη νοικιασμένη Λαμποργκίνι του. Πάνω στον καυγά και ενώ οδηγούσε, ο 20χρονς Μπράουν έσπρωξε την Ριάνα στο τζάμι και τη δάγκωσε. Στη συνέχεια έδωσε γροθιά στο αριστερό της μάτι και στο στόμα της αβοήθητης τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια, τα μάτια της νεαρής τραγουδίστριας γέμισαν δάκρυα όταν έφερε στην μνήμη της λεπτομέρειες από τη νύχτα του ξυλοδαρμού της:

"Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πότε θα σταματήσει; Πότε θα σταματήσει; Μου έσφιγγε το λαιμό τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και ταυτόχρονα που έδινε γροθιές στα μάτια. Κάποια στιγμή, ένιωθα το στόμα μου να έχει γεμίσει με αίμα. Προσπάθησα να τον διώξω απο πάνω μου, σπρώχνοντας τον με τα πόδια μου".

Η Ριάνα βγήκε ζωντανή χάρη σε ένα περαστικό που άκουσε τις φωνές της και ειδοποίησε την αστυνομία: "Αιμορραγούσα από την μύτη. Το πρόσωπο μου ήταν μελανιασμένο. Δεν ήξερα πώς θα γυρίσω σπίτι, αλλά πραγματικά αυτό που ήθελα ήταν να πηδήξω από το αυτοκίνητο".

Αν και τα σωματικά τραύματα της Ριάνας επουλώθηκαν, υποφέρει ακόμη από εφιάλτες όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο του CSB: "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες όταν χτυπούν μια γυναίκα, είναι ότι ένα σπασμένο χέρι ή ένα μαυρισμένο μάτι φτιάχνονται. Όμως, η ψυχή δύσκολα θεραπεύεται. Όταν κάνεις φλας-μπακ θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες. Και αυτό είναι επώδυνο. Αυτό δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ ο Μπράουν".