Ξεκλείδωτες βρήκαν τις πόρτες οι κλέφτες των σταρ!

10.11.2009
Αν και οι περισσότεροι διάσημοι έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε "απόρθητα φρούρια" για να προστατέψουν τις περιουσίες, κάποιοι άλλοι αφήνουν τις πόρτες ορθάνοιχτες!

Αν και οι περισσότεροι διάσημοι έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε "απόρθητα φρούρια" για να προστατέψουν τις περιουσίες, κάποιοι άλλοι αφήνουν τις πόρτες ορθάνοιχτες!

Οι δύο ύποπτοι που κατηγορούνται για τις ληστείες στα σπίτια των Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ομολόγησαν ότι βρήκαν τις πόρτες ξεκλείδωτες.

Στο σπίτι της Λόχαν, οι κλέφτες μπήκαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος του κήπου με κατσαβίδι. Την συμμορία βοήθησε και το διαδίκτυο, αφού χάρη στις πληροφορίες που έχει για την ζωή των διασήμων, ήταν παιχνιδάκι για τους κλέφτες να μάθουν πότε θα απουσιάζουν οι επώνυμες και να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλουν.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, o 18χρονος Νίκολας Προύγκο (Nicholas Prugo) έφτιαξε την λίστα των υποψήφιων θυμάτων μαζί με την 19χρονη συγκατηγορούμενη του Ρέιτσελ Λι (Rachel Lee) με στόχο τις διάσημες γκαρνταρόμπες. Η 19χρονη επιθυμούσε διακαώς ν' αποκτήσει επώνυμα κομμάτια από την ντουλάπα των διασήμων που θαύμαζε.

Στο μακρύ κατάλογο των υποψήφιων θυμάτων συμπεριλαμβάνονται: ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom), η Οντρίνα Πάτριτζ (Audrina Patridge) αλλά και ο πρώην αγαπημένος της Φοξ, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green).

Τα περισσότερα κλοπιμαία - των οποιών η αξία ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια -έχουν ανευρεθεί ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ακόμα. Ο συνήγορος της Λι, που θεωρείται και "εγκέφαλος" των κλοπών, δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση του πριοδικού People.

Όσον αφορά την πλευρά του 18χρονου Προύγκο, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, θεωρεί ελάχιστη την συμμετοχή του στις κλοπές, κάτι που όπως δήλωσε θα αποδειχθεί στο δικαστήριο.