Φουντώνει η κόντρα της Λόχαν με τον πατέρα της

09.11.2009
Συναισθηματικά φορτισμένη είναι τελευταία η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), εξαιτίας του νέου επεισοδίου της κόντρας που έχει με τον πατέρα της.

Συναισθηματικά φορτισμένη είναι τελευταία η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), εξαιτίας του νέου επεισοδίου της κόντρας που έχει με τον πατέρα της.

Το "κακό κορίτσι" του Χόλιγουντ εθεάθη να μιλάει κλαίγοντας στο κινητό της, έξω από γνωστό κλάμπ του Λος Άντζελες. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ύστερα από το ενδοοικογενειακό δράμα που έχει ξεσπάσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λόχαν χρησιμοποίησε την σελίδα της στο Twitter για να δημοσιοποιήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μητέρα της Ντέϊνα (Deanna) στο γάμο της. Το μήνυμα της ΛίΛο ήταν το εξής:

"Πιστεύει ότι φταίει η ίδια που έμεινε τόσα χρόνια μαζί του. Την παρακαλάω να μην τον εγκαταλείψει γιατί θα την σκοτώσει, όπως την απειλεί.

Είναι θλιβερό που το μοιράζομαι αυτό με όλους αλλά ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με τον Μάικλ Σένιορ (Michael Senior). Εξαφανιζόταν από το σπίτι για μέρες, πηγαίνοντας με άλλες γυναίκες ενώ κακοποιούσε την μητέρα μου με διάφορους τρόπους. Αυτή είναι αλήθεια".

Φυσικά ο πατέρας της 23χρονης ηθοποιού πέρασε στην αντεπίθεση, διαψεύδοντας τις κατηγορίες της κόρης του:

"Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Μάλλον, τα φαντάστηκε κάτω από την επήρεια των ναρκωτικών", δήλωσε ο Σένιορ για την κόρη του στην εφημερίδα New York Post. Στη συνέχεια μάλιστα, έγινε πιο σκληρός, τονίζοντας:

"Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Θεός της παίρνει την καριέρα μέσα από τα χέρια της. Γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δώρα που της έδωσε και κάνει λάθη συνεχώς".

Ταυτόχρονα, ο Μάικλ Σένιορ δημοσιοποίησε δύο ηχογραφημένες κασέτες με συνομιλίες που είχε με την Λόχαν και την πρώην γυναίκα του Ντέϊνα.

Στην πρώτη κασέτα, η Λόχαν αναφέρεται στον νευρικό κλονισμό που υπέστη ύστερα από τον χωρισμό της από την Σαμ Ρόνσον (Samantha Ronson), ενώ στην δεύτερη, η μητέρα της μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη της με τα ναρκωτικά.

"Αναγκάστηκα να τις δημοσιοποιήσω για να αποδείξω ότι δεν ήμουν αποκομμένος από την οικογένεια μου και έδωσα αγώνα για να πείσω την κόρη μου να απεξαρτηθεί", δήλωσε ο 49χρονος Μάικλ.

Βέβαια, ο δικηγόρος της Λίντσεϊ Λόχαν έχει άλλη άποψη και ετοιμάζεται να στείλει τον άκαρδο πατέρα στα δικαστήρια.