Προκαλεί και πάλι η Θώδη!

21.11.2007
«Θέλω να κάνω ταινία τη ζωή μου. Και μάλιστα να παίξω σε αυτήν». Αυτή είναι η αποκάλυψη-βόμβα της Έφης Θώδη στο ΛΟΙΠΟΝ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς σε λίγες μέρες ανεβαίνει στην πίστα του κέντρου «Ρasarella»

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


«Θέλω να κάνω ταινία τη ζωή μου. Και μάλιστα να παίξω σε αυτήν». Αυτή είναι η αποκάλυψη-βόμβα της Έφης Θώδη στο ΛΟΙΠΟΝ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς σε λίγες μέρες ανεβαίνει στην πίστα του κέντρου «Ρasarella», μας μίλησε για τα σχέδιά της, που περιλαμβάνουν από καινούργιες ενδυματολογικές επιλογές μέχρι και ερμηνείες τραγουδιών που θα συζητηθούν. Μετά το «Give a bit of hmm to me» της Αμάντα Λιρ, λοιπόν, ετοιμάζεται να ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία της Εντίθ Πιάφ «Νon, je ne regrette rien»!

Τις αρέσουν οι προκλήσεις της Έφης Θώδη και ρισκάρει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Το πέρασμά της από το σίριαλ «Παρά πέντε» άρεσε πολύ και το περασμένο καλοκαίρι λίγο έλειψε να τη δούμε και στο θεατρικό σανίδι, καθώς ο Φώτης Μεταξόπουλος της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει σε μια παράσταση.

«Είχα κανονίσει να κάνω συναυλίες και δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ θετικά στην πρότασή του, που ήταν τιμητική για μένα και μου άρεσε πολύ», μας είπε. Μπορεί να μην ήταν τυχερό να ανέβει στο σανίδι, αλλά, απ ό,τι φαίνεται, θα πρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο... Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, θέλει πολύ να κάνει ταινία τη ζωή της.

«Θα τολμούσα να το κάνω, γιατί θα είχε πολύ ενδιαφέρον», τόνισε και συνέχισε: «Θα ήθελα να παίξω σε μεγάλο κομμάτι της ταινίας και να αποκαλύψω πολλά που δεν ξέρετε για μένα. Είναι πράγματα που δεν τα έχω πει. Πάντα αντιμετώπιζα τη ζωή με θάρρος. Έχω κάνει πολλές παλικαριές. Δεν μπόρεσε κανένας να με βάλει στο χέρι. Δεν υπέκυψα σε κανέναν. Πάλεψα πολύ και τα κατάφερα. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η ταινία θα κάνει πάταγο».

Πριν από την ταινία, όμως, η Έφη μας ετοιμάζει μια άλλη μεγάλη έκπληξη: θέλει να τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία της Εντίθ Πιάφ «Νοn, je ne regrette rien». Στα ελληνικά ο τίτλος σημαίνει «Όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα» της επισήμανα.

«Ακριβώς», μου απάντησε. «Όταν θέλω κάτι, το κάνω και δεν έχω μετανιώσει ποτέ στη ζωή μου. Τίποτα δεν είναι δύσκολο πια για μένα. Δεν είμαι εγωίστρια, αλλά ξέρω τον εαυτό μου». Κι επειδή κι εμείς ξέρουμε καλά την Έφη και την αδυναμία της στα ακριβά επώνυμα συνολάκια, φυσικό ήταν να τη ρωτήσουμε ποιους σχεδιαστές θα προτιμήσει αυτήν τη φορά για τις εμφανίσεις της στην πίστα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λοιπόν, βαρέθηκε τον Cavalli και θα προτιμήσει άλλους Ιταλούς σχεδιαστές, όπως Galliano, Armani και Versace, ενώ ξετρελάθηκε μ ένα χρυσό φόρεμα με παγιέτες (σ.σ.: αξίας 600 ευρώ), το οποίο παρήγγειλε και θα της έρθει «πακέτο» από το Χόλιγουντ μαζί με άλλα εντυπωσιακά φορέματα. Όσο για τα παπούτσια της; Αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Υves Saint Laurent και ήδη αγόρασε ένα αποκλειστικό ζευγάρι πέδιλα αξίας 700 ευρώ. «Κατά μέσο όρο ξοδεύω 50.000 έως 60.000 ευρώ για την γκαρνταρόμπα μου κάθε χρονιά στην πίστα», μας αποκάλυψε η Έφη, που και φέτος έχει βάλει σκοπό να καταπλήξει τα πλήθη.