Ο πρώην απειλεί τη JLo με ερωτικά βίντεο

11.11.2009
Η Τζένιφερ Λοπέζ (Jennifer Lopez) κατάφερε να σταματήσει προσωρινά, τα σχέδια του πρώην άντρα της Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), ο οποίος απειλούσε να βγάλει στη φόρα την ερωτική τους ζωή.

Η Τζένιφερ Λοπέζ (Jennifer Lopez) κατάφερε να σταματήσει προσωρινά, τα σχέδια του πρώην άντρα της Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), ο οποίος απειλούσε να βγάλει στη φόρα την ερωτική τους ζωή.

H τραγουδίστρια άσκησε μήνυση 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο Νόα, ισχυριζόμενη πως σκοπεύει να πουλήσει μια ταινία που εμπεριέχει προσωπικές τους στιγμές και ερωτικές σκηνές που τραβήχτηκαν ακόμα και στο μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, το 1997.

Σύμφωνα με την έγγραφα του δικαστηρίου, ο τίτλος της ταινίας θα ήταν "Πώς παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λοπέζ: Η ιστορία της J.Lo και του Ojani Noa".

Η Λοπέζ, που τώρα είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (Mark Antony), δεν είναι η πρώτη φορά που μηνύει το πρώτο σύζυγο της, ο οποίος ήταν σεφ και μετέπειτα μοντέλο.

Το 2006, η 40χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια, είχε καταφύγει στο δικαστήριο γιατί ο Νόα ήθελε να εκδώσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για το γάμο τους που κράτησε μόλις 11 μήνες.

Τότε, ο Δικαστής της Καλιφόρνια είχε διατάξει τον Νόα να πληρώσει 45 χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση στην Λόπεζ και το πρώην ζευγάρι είχε έρθει σε συμβιβασμό, υπογράφοντας μια συμφωνία που όριζε να μην δημοσιευτούν ποτέ λεπτομέρειες από την σχέση τους.

Η 40χρονη Λοπέζ αναγκάστηκε να μηνύσει ξανά τον πρώην σύζυγό της αφού, όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της, ένιωσε ότι παραβιάζεται η προσωπική της ζωή και ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον πρώην άντρα της που σκοπό έχει να την εκθέσει με τα ερασιτεχνικά βίντεο που κρατάει στα χέρια του.

Από την πλευρά του Νόα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια αντίδραση για την μήνυση και ούτε ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει την νέα κόντρα με την πρώην γυναίκα του!