Ρ. Πάτινσον: "Παραδέχομαι ότι είμαι βρωμιάρης"!

11.11.2009
Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους γόηδες του Χόλιγουντ, μπορεί οι θαυμάστριες του να πεθαίνουν για ένα του βλέμμα, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) είναι χαλαρός, τόσ που όπως εξομολογείται ξεχνάει να κάνει μπάνιο.

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους γόηδες του Χόλιγουντ, μπορεί οι θαυμάστριες του να πεθαίνουν για ένα του βλέμμα, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) είναι χαλαρός, τόσ που όπως εξομολογείται ξεχνάει να κάνει μπάνιο.

Το σέξυ βαμπίρ της ταινίας "Twilight" και της νέας ταινίας της "New Moon", έρχεται με δηλώσεις του, να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να μην τα πηγαίνει καλά με το σφουγγάρι. Ο 23χρονος Ρόμπερτ μίλησε στο βρετανικό περιοδικό New! Και ήταν άκρως αποκαλυπτικός:

"Σπάνια αλλάζω τα ρούχα μου. Να φοράω αυτό το τζιν παντελόνι αρκετές ημέρες τώρα. Όμως το μπλουζάκι μου το άλλαξα πρόσφατα. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αντέξω τη μυρωδιά που αφήνουν στον αέρα τα άπλυτα ρούχα μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η προσωπική μου υγιεινή είναι αηδιαστική".

Εκτός από την ψευδαίσθηση του καθαρού σταρ που ευωδιά, ο κινηματογραφικός "Έντουαρντ" διαλύει έναν ακόμα μύθο που πλέχτηκε γύρω από το πρόσωπό του:

"Όχι δεν μοιάζω καθόλου στο χαρακτήρα που υποδύομαι. Ο Έντουαρντ είναι ρομαντικός. Εγώ έχω πάψει να δρω έτσι πια. Θα με περιέγραψα σαν μανιοκαταθλιπτικό καλύτερα".

Φυσικά, αιτιολογεί πλήρως την έλλειψη ρομαντισμού που τον διακρίνει ως εξής:

"Πιστεύω ότι η υποκριτική κατέστρεψε τις τεχνικές που χρησιμοποιούσα για να ρίξω ένα κορίτσι. Πλέον, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα πάντα σαν μια μέθοδο, μια τακτική που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να πετύχω το σκοπό μου".

Και αν νομίζετε ότι οι γυναίκες κάνουν ουρά για να κατακτήσουν τον 23χρονο ηθοποιό, είστε γελασμένοι. Η σχέση του με το γυναικείο φύλο απέχει πολύ από αυτό που φανταζόμαστε αφού όπως εξομολογείται ο Ρόμπερτ:

"Σίγουρα πολλές από τις φιλοδοξίες μου έχουν να κάνουν με ωραίες γυναίκες που θα ήθελα να κατακτήσω. Βέβαια, στο παρελθόν, κάθε κοπέλα που ήθελα να κατακτήσω, την έχανα επειδή επέλεγε κάποιον άλλο".

Πάντως ο Πάτινσον, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Cοsmopolitan, εξομολογήθηκε ότι οι αδερφές του τον έντυναν με γυναικεία ρούχα μέχρι τα 12 του χρόνια και τον φώναζαν Κλαούντια.

Αν σκεφτεί κανείς πόσες μέρες μένει άπλυτος ο σταρ και το τραύμα της γυναικείας αμφίεσης που κουβαλά, δεν απορεί γιατί τα κορίτσια επιλέγουν κάποιον άλλο και όχι τον ίδιο!

Εσείς θα βγαίνατε μαζί του, παρόλα αυτά;