Η Σελίν Ντιόν έχασε το μωρό

12.11.2009
Οι προσπάθειες της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά δεν ευοδώθηκαν.

Οι προσπάθειες της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά δεν ευοδώθηκαν.

Η 41χρονη επιτυχημένη τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη, μέσω τεχνικής γονιμοποίησης τον Αύγουστο αλλά δυστυχώς μετά από μερικές ημέρες απέβαλλε.

Ο διακαής πόθος της Ντιόν για ένα δεύτερο παιδί, την ώθησε να υποβληθεί σε νέα θεραπεία τον Οκτώβριο ήταν ανεπιτυχής, σύμφωνα με Καναδικά δημοσιεύματα Όπως δήλωσε και ο σύζυγος της Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil) στην εφημερίδα Journal de Montreal:

"Αντιμετωπίζουμε μια δυσάρεστη κατάσταση που βιώνουν πολλά ζευγάρια που προσπαθούν επαναλλημένα να γίνουν γονείς, μέσω τεχνικής γονιμοποιήσης".

Πάντως, η Ντιόν, που έχει ήδη έναν 8χρονο γιο - τον οποίο απέκτησε μετά από έξι χρόνια προσπαθειών με τεχνική γονιμοποιήση- δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμη να ξαναπροσπαθήσει για τρίτη φορά.

Ο σύζυγός της Ρενέ, υποστηρίζει τη Σελίν και σε αυτή την προσπάθεια και δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Θαυμάζω όλες τις γυναίκες που μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία. Από τον περασμένο Απρίλιο υποβάλλεται σε εξετάσεις, παίρνει χάπια και κάνει ορμονικές ενέσεις και τεστ αίματος. Αλλά ούτε για μια φορά δεν έχασε το κουράγιο της. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε, γι΄ αυτό και το Σαββατοκύριακο θα πάμε στην Νέα Υόρκη για να νέα εμφύτευση".

Η τραγουδίστρια έχει καταψύξει ωάρια από την εποχή που επιχειρούσε να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί της, πριν οκτώ χρόνια.