Η Λόχαν είχε κρυφό δεσμό με τον Χιθ Λέτζερ

12.11.2009
Στο "μάτι του κυκλώνα" βρέθηκε για άλλη μια φορά η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Η αιτία διπλή: από τη μια μεριά η αρνητική κριτική που δέχθηκε η πρώτη της κολεξιόν με τον οίκο μόδας "Emanuel Ungaro" και από την άλλη ο κρυφός δεσμός που φέρεται ότι διατηρούσε με τον ηθοποιό Χηθ Λέτσερ (Heath Ledger), λίγο πριν τον θάνατό του.

Στο μάτι του κυκλώνα"βρέθηκε για άλλη μια φορά η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Η αιτία διπλή: από τη μία, η αρνητική κριτική που δέχθηκε η πρώτη της κολεξιόν με τον οίκο μόδας "Emanuel Ungaro" και από την άλλη, ο κρυφός δεσμός που φέρεται ότι διατηρούσε με τον ηθοποιό Χιθ Λέτζερ (Heath Ledger), λίγο πριν τον θάνατό του.

Η 23χρονη ηθοποιός είδε τα μυστικά της πρωσωπικής της ζωής να βγαίνουν στο φως και μάλιστα από τον ίδιο της τον πατέρα, Μάικλ Σένιορ (Michael Lohan).

Σε μια ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία που είχε η Λόχαν με τους γονείς της το 2008 και την οποία ο πατέρας της δημοσιοποίησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ημητέρα της Ντέϊνα ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έβγαινε μαζί.

Στην συνομιλία, η μητέρα της Λόχαν υποστηρίζει ότι οι δύο νέο έκαναν κολλητή παρέα, τον καιρό που ο Χιθ πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Ο αναπάντεχος θάνατος του Λέτζερ, έκανε τη μητέρα της Λίλο ν' ανησυχήσει για την ζωή της κόρης της που ήταν εξίσου εθισμένη στα ναρκωτικά.

Τους φόβους της εξέφρασε και στον άντρα της, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στην συγκεκριμένη τηλεοπτική εμφάνιση τονίζοντας:

"Ανησυχούσε ότι η κόρη μας μπορεί να καταλήξει σαν τον Χιθ Λέτζερ και να πεθάνει από υπερβολική δόση χαπιών".

Στην συνέχεια, ο πατέρας της Λόχαν εξέφρασε το παράπονο του για την κάτω βόλτα που έχει πάρει η κόρη του:

"Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι αλλά δείχνει 100 χρονών λόγο των καταχρήσεων. Θα καταφύγω στο δικαστήριο για να διεκδικήσω το νόμιμο δικαίωμα να την αναγκάσω να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης".

Από την άλλη, η γυναίκα του εκφράζει την αντίθεση της στην με την δημοσιοποίηση των προβλημάτων της κόρης τους:

"Δεν είναι σωστό να βγάζεις στην φόρα τα προσωπικά προβλήματα του παιδιού σου. Μόνο ψυχικά τραύματα του δημιουργείς. Δεν το σώζεις με αυτό τον τρόπο".

Όμως, ο Μάικλ περνά στην αντεπίθεση τονίζοντας:

"Εδώ και ένα χρόνο, προσπαθούσα να βοηθήσω την Λίντσεϊ μέσω της μητέρας της και του δικηγόρου της, αλλά όταν αυτό δεν απέδωσε σκέφτηκα να τα δημοσιοποιήσω ασκώντας της πιέση με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί και οι δύο να αρνούνται να παραδεχτούν τα προβλήματα τους, αλλά δεν είμαι εγώ ο κακός της ιστορίας που δεν μπορούσα να λέω ψέματα συνέχεια".