Ο Τάισον βρίσκονταν σε... αυτοάμυνα!

13.11.2009
Σε αυτοάμυνα ισχυρίζεται ότι βρισκόταν ο Μάικ Τάισον (Mike Tayson), που συνελήφθη για το ξυλοδαρμό παπαράτσι την Πέμπτη, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Σε αυτοάμυνα ισχυρίζεται ότι βρισκόταν ο Μάικ Τάισον (Mike Tayson), που συνελήφθη για το ξυλοδαρμό παπαράτσι την Πέμπτη, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

"O Mάικ είναι αθώος. Σαν πατέρας προσπαθούσε να προστατεύσει τον γιο του", όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας, Τάμι Μπρουκ( Tammi Brook).

Πάντως, ο 50χρονος φωτογράφος Τόνι Εχεβάρια (Tony Echevarria) έδωσε βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στην ιστοσελίδα ΤΜΖ, όπου ΄δήλωσε ότι η στάση του δεν ήταν καθόλου επιθετική:

"Τραβούσα από μακρινή απόσταση και τον σεβάστηκα όσο μπορούσα .Αυτό θα αποδειχθεί από την μνήμη της φωτογραφικής μου μηχανής".

Από την πλευρά της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος Τζιμ Χόλκομπ (Jim Holcomb) δήλωσε ότι ο Τάισον χτύπησε τον φωτογράφο μια φορά στο πρόσωπο με το ένα του χέρι, προκαλώντας του βαθύ τραύμα στο μέτωπο.

"Χρειάστηκε να κάνω πέντε ράμματα", εδήλωσε ο παπαράτσι στην συνέντευξη, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πώς "το να τρως ξύλο από τον Μάικ Τάισον, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί"!

Και οι δύο άντρες συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμό, αλλά στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς πρόστιμο.

Ο Τάισον έχει ήδη καταδικαστεί σε τριετή επιτήρηση, εξιτίας της σύλληψης του για κατοχή ναρκωτικών στην Αριζόνα, ενώ αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα επηρεαστεί η ποινή του, από το τελευταίο βίαιο ξέσπασμα του διάσημου πυγμάχου στο αεροδρόμιο.