Η Κλουμ ξεβρακώνεται δημοσίως για τον άντρα της

30.09.2010
Ποιός είπε πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δείχνει ακόμα πιο σέξι και αυτή μετά από τέσσερις γέννες;

Ποιος είπε πως μια γυναίκα δεν μπορεί να δείχνει ακόμα πιο σέξι και αυτή μετά από τέσσερις γέννες; Το σούπερ μοντέλο και παρουσιάστρια του σόου "Project Runaway" Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) τολμά και εμφανίζεται όπως την γέννησε η μαμά της για χάρη του τραγουδιστή συζύγου της Σιλ (Seal).

Η 37χρονη Κλουμ αποφάσισε να ξεγυμνωθεί- όχι για κάποια φωτογράφιση αυτή τη φορά- αλλά για να κάνει το χατίρι του συζύγου της Σιλ με στόχο της προώθηση του νέου του σινγκλ που φέρει τον τίτλο "Secret".

Όπως αποκάλυψε η Κλουμ στο "UsMagazine.com", το όλο σκηνικό ήταν πολύ εύκολο και απλό και δεν απαιτήθηκαν από εκείνη ιδιαίτερες ερμηνευτικές ικανότητες (!) και τόνισε:"Η ίδεα του βίντεο έχει να κάνει με δύο ανθρώπους που αγαπιούνται βαθιά. Ο σύζυγός μου είναι έτσι κι αλλιώς αυτό που πάντα ήθελα να βρω και ποτέ δεν πίστεψα πως θα τον συναντούσα στην πραγματικότητα".

Ο 47χρονος Σιλ συμπλήρωσε πως το εν λόγω τραγούδι και το βίντεο μιλά και περιγράφει την ιστορία της αγάπης μεταξύ του ίδιου και της Χάιντι.

Η Κλουμ παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή το 2005 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά- τον Χένρι (5 ετών), το Γιόχαν (κοντεύει τα 4) και τη σχεδόν ενός έτους Λου Σουλόλα Σάμουελ ενώ η Χάιντι έχει μια ακόμα κόρη, την εξάχρονη Λένι από προηγούμενο γάμο.

Στο βίντεο που έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις παρακάτω, τόσο ο Σιλ όσο και οι Κλουμ, είναι θεόγυμνοι και αγγίζονται με πολύ δελεαστικό τρόπο. Μάλιστα, το μοναδικό πράγμα που φορά ο Σιλ είναι το ρολόι του αξίας 21.500 δολαρίων.

Κατερίνα Πατούλια