Νίνι: Αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία

30.11.2009
Είναι μόλις 21 ετών και έχει ήδη καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στη χώρα της σε σχέση με το τραγούδι. Η Νίνι Σερμαντίνι, όμως, που ξεχωρίζει φέτος στο «X-Factor», δεν δίστασε να τα παρατήσει όλα και να αναζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα, ακολουθώντας το μεγάλο έρωτα της ζωής της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Είναι μόλις 21 ετών και έχει ήδη καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στη χώρα της σε σχέση με το τραγούδι. Η Νίνι Σερμαντίνι, όμως, που ξεχωρίζει φέτος στο «X-Factor», δεν δίστασε να τα παρατήσει όλα και να αναζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα, ακολουθώντας το μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Γεννήθηκε στη Γεωργία και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή. Έχει σπουδάσει πιάνο, κλασικό τραγούδι, ενώ από τα 7 της χρόνια ασχολείται με την ποπ. Η Νίνι συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ. Μόλις σε ηλικία 11 ετών βγήκε πρώτη στον ιταλικό διαγωνισμό «Euro Folk», συμμετείχε σε δύο talent shows στη Γεωργία, ενώ το 2005 κέρδισε την πρώτη θέση στο «New Wave Festival», που θεωρείται η Γιουροβίζιον της Ανατολικής Ευρώπης.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος και το 2007 η κρατική τηλεόραση της Γεωργίας της πρότεινε να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Γιουροβίζιον. Εκείνη όμως αρνήθηκε, αφού δεν πίστευε στο τραγούδι που της δόθηκε.

Μπορεί όλα να έμοιαζαν μαγικά, αλλά η Νίνι ήξερε ότι δεν είχε ζήσει ακόμη το απόλυτο όνειρο. Ήταν πριν από περίπου 3 χρόνια όταν επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει συναυλία για τους συμπατριώτες της. Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και ο Βαγγέλης Τσιτσάκης, ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς, ο οποίος γεννήθηκε στη Γεωργία, αλλά μένει στην Ελλάδα από τα τέσσερά του χρόνια.

«Τα παράτησα όλα και πήγα να τη βρω»
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε καταλάβαμε ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο», θυμάται ο Βαγγέλης. «Η Νίνι έμεινε μόνο τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν μπορούσα να την ακολουθήσω, γιατί είχα συμβόλαιο με την ομάδα. Έτσι, για 7 μήνες κρατήσαμε μόνο τηλεφωνική επαφή». Όταν το συμβόλαιό του έληξε, ο Βαγγέλης πήρε τη μεγάλη απόφαση. «Τα παράτησα όλα και πήγα να τη βρω. Η Νίνι δεν το γνώριζε. Θυμάμαι... με είδε ξαφνικά μπροστά της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε και τα έχασε, έβαλε τα κλάματα». Λίγους μήνες μετά παντρεύτηκαν, ενώ πολύ γρήγορα μπήκε στη ζωή τους η Μαρία, η μονάκριβη κόρη τους, που σήμερα είναι 14 μηνών. Ο Βαγγέλης έπαιζε στην Ολίμπι Ρουστάβι και η Νίνι συνέχιζε να ασχολείται με το τραγούδι. «Ο αθλητισμός στη Γεωργία δεν είναι όπως εδώ και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Είπα λοιπόν στη Νίνι ότι πρέπει να μείνουμε στην Ελλάδα».

Στην Ελλάδα χωρίς το παιδί τους
Ήρθε λοιπόν η δική της σειρά να τα παρατήσει όλα για χάρη του Βαγγέλη. Άφησαν προσωρινά την κόρη τους στους γονείς της Νίνι, μετακόμισαν στο πατρικό του Βαγγέλη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ήταν αυτός που την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή στο «X-Factor».

Όταν η Νίνι πέρασε στα live, αναγκάστηκαν και πάλι να χωρίσουν. Εκείνος παρέμεινε στη συμπρωτεύουσα, λόγω προπονήσεων, ενώ εκείνη φιλοξενείται στην Αθήνα από τον ξάδερφό της, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Γκεόργκι Σερμαντίνι. Αυτό που ελπίζουν τώρα είναι να πάει καλά η Νίνι στο «X-Factor» και να μπορέσει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Για να ολοκληρωθεί όμως το παζλ της ευτυχίας τους, λείπει ένα ακόμη κομμάτι: «Είναι πολύ δύσκολο να ζούμε μακριά από τη Μαρία. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις τελειώσει το "X-Factor" είναι να τη φέρουμε στην Ελλάδα».