Όμορφες, έξυπνες...κι όμως το μαθαίνουν τελευταίες

30.11.2009
Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Οι παράλληλες σχέσεις τους έχουν γίνει αφορμή να ξεσπάσουν μεγάλα σκάνδαλα και να ξοδευτούν πολλές ώρες συζητήσεων και τηλεοπτικών εκπομπών. Και βέβαια, δεν αφορούν μόνο απλούς καθημερινούς ανθρώπους αλλά και προσωπικότητες του star system και της πολιτικής ζωής. Οι ιστορίες απιστίας που έχουν απασχολήσει τη διεθνή σοουμπίζ είναι πολλές.

Από τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Οι παράλληλες σχέσεις τους έχουν γίνει αφορμή να ξεσπάσουν μεγάλα σκάνδαλα και να ξοδευτούν πολλές ώρες συζητήσεων και τηλεοπτικών εκπομπών. Και βέβαια, δεν αφορούν μόνο απλούς καθημερινούς ανθρώπους αλλά και προσωπικότητες του star system και της πολιτικής ζωής. Οι ιστορίες απιστίας που έχουν απασχολήσει τη διεθνή σοουμπίζ είναι πολλές.

Βερόνικα Λάγιο-Μπερλουσκόνι
Είναι από τις πιο πρόσφατες ιστορίες που έδωσαν τροφή σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές ανά τον κόσμο, όταν αποκαλύφθηκε πως ο Ιταλός πρωθυπουργός κάθε άλλο παρά πιστός ήταν στο γάμο του.

Βερόνικα και Σίλβιο γνωρίστηκαν τυχαία πριν ακόμη ο Ιταλός διακριθεί στον πολιτικό στίβο. Εκείνη πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία την περίοδο της γνωριμίας τους και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Όμως, όπως αποδείχθηκε, αυτός ο έρωτας δεν θα κρατούσε πολύ.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τα πρώτα χρόνια της κοινής τους πορείας και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Βερόνικα Λάγιο ήταν όταν διάβασε στο ιταλικό περιοδικό τις εξομολογήσεις της Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο ότι ο Σίλβιο «είναι πολύ καλός εραστής και πως ένας νέος μαζί της θα είχε τελειώσει σε ένα λεπτό»!

Έτσι, έγινε μόνο η αρχή. Μετά την αποκάλυψη της Πατρίτσια οι εξομολογήσεις των ερωμένων του Σίλβιο ακολουθούσαν η μία την άλλη. Αρχικά η 18άχρονη Λετίτσια, η πρώην Μις Ιταλία Μιτσέλα, έπειτα η παρουσιάστρια Ελίσα Αλόρο, η 23χρονη Μπάρμπαρα, η Άντζελα Σότζιο, πρώην παίκτρια του ιταλικού «Big Brother», το μοντέλο εσωρούχων Ελεονόρα Γκαγκιόλι και ο κατάλογος συνεχίζεται... Η Βερόνικα Λάγιο για να προφυλάξει όση αξιοπρέπεια της είχε μείνει έστειλε μια επιθετική επιστολή στα μέσα θέλοντας να προστατεύσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα τρία παιδιά που είχε αποκτήσει από το γάμο της με τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Βικτόρια Μπέκαμ
Βρέθηκαν στην Ευρώπη λόγω των υποχρεώσεων του άσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν όμως και η περίοδος που το ανατρεπτικό ζευγάρι της σοουμπίζ πέρασε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις του. Η Ρεμπέκα Λους, Ισπανίδα μοντέλο, είχε αποκτήσει τεράστια δημοσιότητα, όταν αποκάλυψε σε εφημερίδα το φλερτ που είχε αναπτύξει με τον Άγγλο σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η «δύσκολη» και απαιτητική Βικτόρια από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πως δεν την ικανοποιούσε η Μαδρίτη, γι’ αυτό ταξίδευε συχνά για να βρίσκει τον εαυτό της, όπως η ίδια υποστήριζε. Η απουσία της από το πλευρό του Μπέκαμ, ο οποίος φαινόταν ενοχλημένος εκτός από μόνος, ήταν ο λόγος που? παραστράτησε! Η Ισπανίδα καλλονή πληρώθηκε με το αστρονομικό ποσό των 700.000 ευρώ από τη «News of the World» για να παραχωρήσει κατ’ αποκλειστικότητα τις λεπτομέρειες για τις «καυτές» στιγμές που πέρασε με τον Μπέκαμ. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Ό,τι συνέβη μεταξύ εμένα και του Ντέιβιντ ήταν κάτι παραπάνω από σεξ. Χρειαζόταν μια γυναίκα να είναι μαζί του και να τον βοηθήσει στη διάρκεια μιας μοναχικής περιόδου που περνούσε στο γάμο του», δήλωσε η 26άχρονη Λους, η οποία ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με τον Μπέκαμ περίπου 5 φορές και αυτές ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και το μοναδικό στη ζωή της.

Lady D
Ένας γάμος που όλοι γνώριζαν πως δεν είχε μέλλον. Κανείς όμως δεν φανταζόταν την τραγική εξέλιξη. Η Lady D έφυγε από τη ζωή μαζί με το σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ ύστερα από το τραγικό τροχαίο στο Παρίσι.

Όπως υποστηρίζει το πρωτόκολλο, η Καμίλα Πάρκερ θα έπρεπε σήμερα να φέρει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ποιος θα τολμούσε όμως να αφαιρέσει τον τίτλο από την Νταϊάνα; Όλοι γνώριζαν πως η Καμίλα και η παράνομη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν ουσιαστικά ο λόγος που οδήγησε την πολυαγαπημένη πριγκίπισσα του λαού σε κρίσεις κατάθλιψης, βουλιμίας και ανορεξίας. Η σχέση της Καμίλα με τον Κάρολο ξεκίνησε το 1970 και δεν διεκόπη ποτέ. Ο Κάρολος στη διάρκεια που βρισκόταν σε διάσταση με την Νταϊάνα "λίγο πριν από το οριστικό τους διαζύγιο" είχε αναθέσει σε ειδικούς στην επικοινωνία να φτιάξουν το δημόσιο προφίλ της Καμίλα, αλλά ο τραγικός θάνατος της μητέρας των παιδιών του ανέβαλε τα σχέδια επ’ αόριστον.

Η σχέση Κάρολου - Καμίλα επισημοποιήθηκε τελικά 35 χρόνια μετά την έναρξή της, η Καμίλα όμως ουδέποτε απέκτησε τη θέση που ονειρεύτηκε στο πλευρό του.

Χίλαρι Κλίντον
Μια ιστορία που απασχόλησε όλα τα μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα φόρεμα, ένας λεκές και η πέτρα του σκανδάλου που ακούει στο όνομα Μόνικα Λεβίνσκι.

Η απατημένη σύζυγος Χίλαρι μίλησε για πρώτη φορά το 2007 σε τηλεοπτική της συνέντευξη για την υπόθεση του ερωτικού σκανδάλου της Μόνικα με τον πρώην πρόεδρο και σύζυγό της Μπιλ Κλίντον  ένα σκάνδαλο που παραλίγο να στοιχίσει την προεδρία στο σύζυγό της και να προκαλέσει το οριστικό τέλος του γάμου τους. Μιλώντας στην αμερικανική τηλεόραση, η νυν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε το αίσθημα της «ταπείνωσης», όπως χαρακτηριστικά είπε, που ένιωσε όταν ο σύζυγός της και τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε το 1998 τη σχέση του με την υπάλληλό του στο Λευκό Οίκο.

«Σε αυτές τις καταστάσεις χάνεις τη λογική σου, όλα περνούν από το μυαλό σου. Θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής να μην αποφασίσεις όταν συμβαίνουν αυτά», είπε η Χίλαρι και πρόσθεσε πως «όσα και αν αποκαλύφθηκαν, δεν πίστεψε ποτέ πως ο τότε πλανητάρχης δεν την αγαπούσε και πως δεν ήταν αφοσιωμένος στην οικογένειά του». Το σκάνδαλο ξέσπασε τον Ιανουάριο του 1998, όταν αμερικανικό site ανέλαβε να γράψει την πληροφορία. Η μαθητευόμενη τότε πτυχιούχος Ψυχολογίας Μόνικα είχε ήδη ομολογήσει στις αρχές του FBI. Οι προσπάθειες των ανώτερων στελεχών στο Λευκό Οίκο να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, όπως αποδείχτηκε, δεν απέδωσε. Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε «κάποιου είδους» σεξουαλικές σχέσεις με τον πλανητάρχη και παρέδωσε για ανάλυση DNA το τεκμήριο του εγκλήματος, το διάσημο μπλε φόρεμα με το λεκέ. Παρ’ όλα αυτά, 11 χρόνια μετά η οικογένεια Κλίντον παραμένει ενωμένη.

Τζένιφερ Άνιστον
Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που διαπρέπει στο Χόλιγουντ μπήκε στον κατάλογο των απατημένων... Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά μιλούσαν για την άπιστη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ και οι φήμες που ήθελαν την Άνιστον να πέφτει στην παγίδα των πλαστικών επεμβάσεων για να κρατήσει γοητευμένο το σύντροφό της οδηγούσαν σε αδιέξοδο το ζευγάρι. Οι πιέσεις ήταν μεγάλες και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να δώσει απαντήσεις για τη γνωριμία του με την Αντζελίνα Τζολί.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μπραντ, η σχέση του με την Αντζελίνα ξεκίνησε λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Άνιστον. Ωστόσο, πέρυσι τον Οκτώβριο η Αντζελίνα αποκάλυψε ότι με τον Μπραντ ερωτεύτηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr & Mrs Smith» το 2005. Αμέσως μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις η Άνιστον χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Αντζελίνα «κακόβουλες και χωρίς νόημα», καθώς ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Μπραντ το διάστημα που γυριζόταν αυτή η ταινία.

Βέβαια, Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον διατηρούν φιλικές επαφές ακόμη και σήμερα, αφού η πρώην σύζυγος φαίνεται να εμπιστεύτηκε τις δηλώσεις του Μπραντ, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει πως ο πρώην της αφορά το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μέρος της ζωής της.