Η μελωδία της ευτυχίας του

03.12.2009
Είναι μόλις 25 χρόνων κι όμως έχει αρχίσει να κάνει πετυχημένα βήματα στο τραγούδι. Ο Κωνσταντίνος Γαλανός ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται στο «Posidonio» στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη.

Είναι μόλις 25 χρόνων κι όμως έχει αρχίσει να κάνει πετυχημένα βήματα στο τραγούδι. Ο Κωνσταντίνος Γαλανός ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται στο «Posidonio» στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Το τραγούδι του «Να σ’ αγαπάει να του πεις» ακούγεται πολύ, όπως και το «Αχ καρδιά μου», και ανήκουν στο single που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τη Heaven με τίτλο «Θα με ζητάς».

Ένα από τα παιδιά που έπαιξαν στο πλευρό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη στη «Μελωδία της ευτυχίας» σε ηλικία 10 ετών, θυμάται την ευγένεια και τη λάμψη της σταρ, που έδειχνε μεγάλη αδυναμία σε εκείνον και στους φίλους του. Από τότε μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος έπαιξε σε σίριαλ, δάνεισε τη φωνή του για μεταγλωττίσεις και σε ηλικία 17 ετών πήρε την κιθάρα του και αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το τραγούδι και τη μουσική. Πρώτα ως μουσικός και στη συνέχεια ως τραγουδιστής. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήρθε το 1997 με τίτλο «Πρώτη επαφή». Η γνωριμία του με τον Μάκη Πουνέντη στάθηκε, όπως λέει ο ίδιος, σταθμός στην καριέρα του. Αισθάνεται όμως τυχερός και για κάτι ακόμα. Γείτονας του Ντέμη Ρούσσου στο Πανόραμα της Βούλας, δέχεται συχνά τις πολύτιμες συμβουλές του!

Αυτή την περίοδο δουλεύει πυρετωδώς για το άλμπουμ του, που θα περιέχει 6 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ