Ρούλα, βάλε μυαλό!

14.12.2007
Για κάποιες γυναίκες αποτελεί έμπνευση, για να χαρούν τη ζωή τους μετά τα δεύτερα -ήντα, και για κάποιες άλλες η Ρούλα Βροχοπούλου είναι ένα φαινόμενο των καιρών που μόνο με τυφώνα μπορεί να συγκριθεί.
Για κάποιες γυναίκες αποτελεί έμπνευση, για να χαρούν τη ζωή τους μετά τα δεύτερα -ήντα, και για κάποιες άλλες η Ρούλα Βροχοπούλου είναι ένα φαινόμενο των καιρών που μόνο με τυφώνα μπορεί να συγκριθεί. Ζητήσαμε από τέσσερις μεγάλες κυρίες του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης να μας σχολιάσουν τόσο την εθνική... κλάψα όσο και τη σάτιρα που της κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος.


Σπεράντζα Βρανά:
«Σταμάτα το κλάμα!»

«Και βέβαια έχει δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ η κ. Βροχοπούλου. Για να κάνει όμως σεξ, πρέπει να κόψει την κλάψα. Σταμάτα να κλαις, θα της έλεγα. Δεν θέλω, όμως, να δίνω συμβουλές σε αυτή την απελπισμένη γυναίκα, γιατί δεν μπορώ να κατέβω τόσο χαμηλά Όσο για τον Λάκη, με τον οποίο ετοιμάζω μια συνεργασία-έκπληξη, όπως έχω ξαναπεί είναι ο Αριστοφάνης του σήμερα και έχει καταφέρει να μεταφέρει το μεγαλεπαρχιώτικό του χιούμορ με εξαιρετικό ταλέντο στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα».

3 Γράφει το βιβλίο «Ο τελευταίος επιβήτορας».

Εφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα):
«Η κ. Βροχοπούλου είναι ένα θλιβερό πρότυπο»

«Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λάκη. Είναι ειλικρινά υπέροχος άνθρωπος. Κάναμε κάποια διαφημιστικά σποτ για τράπεζες. Πιστεύω ότι ο Λάκης σχολιάζει την κ. Ρούλα Βροχοπούλου δικαίως. Πραγματικά, δεν τη γνωρίζω προσωπικά την εν λόγω κυρία, αλλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα πράγματα είναι θλιβερά για την περίπτωσή της. Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος θα ήθελε να κάνει ψυχοθεραπεία στην κασίδα των τηλεθεατών; Πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις της προσπαθεί να εκτονωθεί και να γνωρίσει τα απωθημένα της. Θα της πρότεινα να αρχίσει να κάνει συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή ή σύμβουλο γάμου, αν το σημαντικότερο πρόβλημα της ζωής της είναι η εγκατάλειψή της από το σύντροφό της. Με το να κλαίει και να μην προσφέρει τίποτε άλλο δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα θλιβερό πρότυπο».

3 Φέτος παίζει στην επιτυχημένη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά και για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο το έργο «Το τρέντι θα σφυρίξει τρεις φορές».

Ρίκα Διαλυνά:
«Δεν ανοίγεις καμιά επιχείρηση;»

«Η κ. Βροχοπούλου είναι μια συμπαθέστατη κατά τα άλλα κυρία, η οποία πιστεύω ότι είναι δαιμόνια και πανέξυπνη. Θεωρώ ότι χειρίστηκε με πολύ δαιμόνιο τρόπο τη δημοσιότητα που προέκυψε από το κλάμα της και τη θλίψη της για την εγκατάλειψή της από το σύντροφό της. Με αυτά και με άλλα κατάφερε να μπει στη σόουμπιζ. Είδε προφανώς ότι πιάνει ο συγκεκριμένος τύπος ζωντοχήρας και το τράβηξε Θα της έλεγα με αυτή την εξυπνάδα που διαθέτει να ανοίξει μια επιχείρηση! Από την άλλη, βλέπουμε κάποιους να αγωνίζονται χρόνια ολόκληρα για να πετύχουν και ένας άσχετος να κάνει κάτι και να συγκεντρώνει όλα τα φώτα! Εγώ, πάντως, τη συγχωρώ ακόμη και αν τα κλάματά της ήταν ψεύτικα».

3 Από σήμερα θα απολαμβάνουμε τη Ρίκα Διαλυνά στο «Σούπερ Μπαμπά» με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Θα υποδυθεί την «πεθερά» του εξ Αμερικής, που θα βάλει φωτιές στη σχέση του με τη Βάνα Ραμπότα.

Ζωζώ Σαπουντζάκη:
«Βρες κάτι σπουδαίο να ασχοληθείς»

«Δεν την ξέρω την κ. Βροχοπούλου. Έτσι όμως που μου τα λέτε όλα αυτά, για μια γυναίκα που βγαίνει στις εκπομπές και κλαίει επειδή την άφησε ο σύντροφός της χωρίς να έχει κάτι άλλο σπουδαίο να προβάλλει, μου προκαλεί αηδία και μόνο το γεγονός. Έχει χαλάσει ο κόσμος, η τηλεόραση έχει χάσει το ρυθμό της και όλες οι εκπομπές κυλάνε προς το κουτσομπολιό. Συμβουλεύω τον καθένα να βρει στη ζωή του κάτι σπουδαίο να ασχοληθεί. Βλέπω Λάκη, που τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο και παραδέχομαι τη σάτιρά του, ειδικά όταν δεν γίνεται φανατισμένα».

3 Σε λίγες ημέρες ξεκινάει γυρίσματα για ένα ρόλο-έκπληξη στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο». Θα υποδυθεί μια σταρ του 30, όπου με το δικό της θεατρικό μπουλούκι θα επισκεφθεί το παρθεναγωγείο και θα κάνει «ζημιές»! Δ.Μ.