Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

20.12.2007
Με ένα χτύπημα στο κεφάλι και αρκετές εκδορές στο σώμα νοσηλεύεται από την προηγούμενη Παρασκευή σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αμπελοκήπων η Σταρ Ελλάς 2005 μετά από μια επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους.

Με ένα χτύπημα στο κεφάλι και αρκετές εκδορές στο σώμα νοσηλεύεται από την προηγούμενη Παρασκευή σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αμπελοκήπων η Σταρ Ελλάς 2005 μετά από μια επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους. Και όπως είναι φυσικό, το οικογενειακό της περιβάλλον φρόντισε να κρατήσει τα μέσα ενημέρωσης μακριά από τις δύσκολες αυτές ώρες της Ευαγγελίας. Το ΛΟΙΠΟΝ κατάφερε και έμαθε πως η αιτία που η 22χρονη καλλονή διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ήταν η επίθεση που δέχθηκε από διερχόμενο «τσαντάκια» και ενώ περπατούσε στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο και χωρίς καν να περάσει από το μυαλό της Ευαγγελίας το τι θα μπορούσε να της συμβεί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άκουσε ξαφνικά έναν απίστευτο θόρυβο από πίσω της. Πριν προλάβει να γυρίσει να δει και να καταλάβει τι γινόταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού είχε περάσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από δίπλα της με το μοτοσικλετιστή να φοράει μαύρο κράνος και να της αρπάζει με μεγάλη δύναμη την τσάντα από τον ώμο της. Παρά την αντίστασή της, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με την τσάντα η οποία είχε έγγραφα, πιστωτικές κάρτες, χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα και χωρίς να προλάβουν να τον σταματήσουν οι περαστικοί. Από το ταρακούνημα και το συμβάν το πανέμορφο μοντέλο λύγισε, έπεσε με δύναμη στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και χτύπησε σοβαρά.

Η Ευαγγελία έχασε τις αισθήσεις της και οι περαστικοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Οι γιατροί που την είδαν, αλλά και οι πρώτοι συγγενείς που κατέφτασαν στο νοσοκομείο φοβήθηκαν πάρα πολύ στην αρχή μήπως το χτύπημα στο κεφάλι είχε προκαλέσει και μεγαλύτερο πρόβλημα. Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και οι φόβοι διαψεύστηκαν. Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς οι γονείς της, η μικρότερη αδερφή της, αλλά και ο αγαπημένος σύντροφός της Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος της υποσχέθηκε να μην την αφήσει ποτέ ξανά μόνη της! Αξίζει να σημειώσουμε ότι την υπόθεση ερευνά η αστυνομία. Δ.Μ.