Τι καινούργιο μας ετοιμάζει;

20.12.2007
Με αγωνία περιμένουμε όλοι να δούμε τι καινούργιο θα ετοιμάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επόμενη σεζόν, οπότε και θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Mega. Ο ίδιος ωστόσο κρατάει τα χαρτιά του κλειστά και δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του παρά μόνο στους στενούς του φίλους.

Με αγωνία περιμένουμε όλοι να δούμε τι καινούργιο θα ετοιμάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επόμενη σεζόν, οπότε και θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Mega. Ο ίδιος ωστόσο κρατάει τα χαρτιά του κλειστά και δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του παρά μόνο στους στενούς του φίλους. Το ΛΟΙΠΟΝ, όμως, βρήκε την άκρη του νήματος, αφού ένας κοινός γνωστός μας με το σεναριογράφο και ηθοποιό μάς αποκάλυψε τα σχέδιά του. Δύο είναι τα concepts που έχει στο μυαλό του αυτήν τη στιγμή και σκέφτεται να υλοποιήσει του χρόνου. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι περιττά, ας περάσουμε στο ψητό, για να πάρουμε μια γεύση από τα σχέδια του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σενάριο 1ο
Ο Γιώργος, απ ό,τι φαίνεται, φυλάει το μυστικό της επιτυχίας του, που δεν είναι άλλο από ένα σενάριο με παρεϊστικη διάθεση. Άλλωστε, μια χαρά τα κατάφερε στις «Σαββατογεννημένες», αλλά και στο «Παρά πέντε». Πιο συγκεκριμένα, αυτήν τη φορά πρόκειται για μια παρέα της τάξης του 98, που συναντιούνται ξανά μετά από δέκα χρόνια. Εκεί αποκαλύπτονται μυστικά που αλλάζουν τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων, δύο αντρών και δύο γυναικών. Όλοι τους αναγκάζονται να τα βρουν και να τα ξαναπούν ως φίλοι και ας έχουν κακές σχέσεις μεταξύ τους οι οικογένειές τους.

Σενάριο 2ο
Μέσω του Internet δημιουργείται μια γνωριμία, η οποία καταλήγει μεταξύ αστείου και σοβαρού σε μεγάλο έρωτα. Για την ακρίβεια, πρόκειται για έναν άντρα απογοητευμένο από τις γυναίκες, ο οποίος μπαίνει σε chat για να μιλήσει σαν γυναίκα σε άλλον άντρα και να πει τον πόνο του. Ο άντρας, όμως, με τον οποίο μιλάει τυγχάνει να είναι γυναίκα. Μια γυναίκα απογοητευμένη από το ανδρικό φύλο, η οποία έχει μπει στο chat σαν άντρας για να μιλήσει με μια γυναίκα. Όπως διαπιστώνετε και εσείς, πρόκειται για ένα έξυπνο σενάριο, που συνδυάζει το χιούμορ και τις ατάκες του Καπουτζίδη και αποκλείεται να μην εκτοξευθεί στα ύψη η θεαματικότητά του.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, θέλει να αποφύγει τη συνεργασία με τους φίλους του από το «Παρά πέντε», προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια περί «παρέας» που υποστηρίζεται από τον πετυχημένο σεναριογράφο. Το μόνο σίγουρο είναι πως στη σειρά θα συμμετάσχει, εκτός από τον ίδιο, ο Αργύρης Αγγέλου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ