Άντρες, τέλος για την Τζένιφερ Άνιστον

04.02.2010
Η πρόσφατη ανακαίνιση που έκανε η 40χρονη ηθοποιός στο σπίτι της, στο Μπεβερλι Χιλς αποτελεί σοβαρή ένδειξη ότι δεν βιάζεται καθόλου να "τακτοποιηθεί".

Η πρόσφατη ανακαίνιση που έκανε η 40χρονη ηθοποιός στο σπίτι της, στο Μπεβερλι Χιλς αποτελεί σοβαρή ένδειξη ότι δεν βιάζεται καθόλου να "τακτοποιηθεί".

Στο τεύχος Μαΐου του "Architectural Digest" που φιλοξενεί εκτεταμένο θέμα για το ανανεωμένο σπίτι της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αποκαλύπτεται ότι η μάστερ σουίτα της δεν είναι πια... φιλική προς τους άνδρες κι ότι σκοπεύει να τη χαίρεται μόνη για αρκετό καιρό.

"Αρχικά, στο σπίτι υπήρχαν δύο μπάνια - "εκείνου" και "εκείνης". Η Άνιστον όμως μετέτρεψε το δεύτερο σε δωμάτιο σπα με μια ειδική μπανιέρα για θεραπείες", αναφέρει το άρθρο. Στο μάστερ υπνοδωμάτιό της κυριαρχεί ένα παχύ χαλί από μαλλί και μετάξι και ένα κρεβάτι πλατφόρμα με μια τηλεόραση στη βάση του.

Η ίδια η Τζένιφερ περιγράφει το επηρεασμένο από τη φιλοσοφία του Ζεν σπίτι -στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα του ξύλου- με έναν πολύ τρυφερότητα: "Είναι σαν μια τεράστια αγκαλιά", λέει χαρακτηριστικά.

Χτισμένο το 1970 σε μια πλαγιά με υπέροχη θέα της πόλης, η Άνιστον αποκαλεί στο σπίτι της "Ohana" -τη χαβανέζικλη λέξη για την έννοια της ευρύτερης οικογένειας- και λέει ότι το μονόροφο οίκημα "δονείται από την αγάπη με την οποία δημιουργήθηκε". Ανάμεσα στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την Τζένιφερ σε αυτή την ανακαίνιση είναι και ο σχεδιαστής Στίβεν Σάντλεϊ (Stephen Shadley), ο οποίος έχει στο παρελθόν δουλέψει με την Νταϊάν Κίτον (Diane Keaton) και τον Γούντι Άλεν (Woody Allen).

Στο σπίτι, περίοπτες θέσεις έχουν ένα πιάνο Sauter του 1960, μια επιβλητική τραπεζαρία από ξύλο καστανιάς 24 ατόμων και ένα Ταϊλανδέζικο γκονγκ του 1920 με το οποίο η Τζένιφερ ανακοινώνει την έναρξη των δείπνων που παραθέτει συχνά.

"Στη δουλειά μου ψυχαγωγώ τους ανθρώπους και στη ζωή μου μου αρέσει να τους φιλοξενώ και να τους περιποιούμαι", εξηγεί η ίδια. "Το σπίτι έχει μια λαμπερή, παλιομοδίτικη Χολιγουντιανή ποιότητα. Μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ τα μέλη της Rat Pack να χτυπάνε την πόρτα. Κάποιος να παίζει στο πιάνο κι ο κόσμος να διασκεδάζει στο διπλανό δωμάτιο", καταλήγει εκδηλώνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη της για το σπιτικό της.